Ik ben altijd op zoek naar leuke telefoonhoesjes. Maar wat ik ook erg belangrijk vind, is dat de telefoonhoesjes goed beschermen. Sinds een tijdje test ik een hoesje van het merk Tech21 uit. De producten van Tech21 zijn voorzien van een bepaalde technologie die je telefoon optimaal beschermt. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over.


Ik ontving twee setjes. Eentje waarin het hoesje voor mijn telefoon zat (iPhone 5) en een Impactology kit, die wat meer vertelt over de werking van het hoesje. Daarbij zat een Samsung Galaxy SIII hoesje. Daarnaast zit er het D3O-materiaal bij in een potje en een hamertje. Nu vraag je je vast af waarom dat erbij zit!


Het D3O-materiaal zorgt ervoor dat je telefoon ontzettend goed beschermd wordt. Als je telefoon zou vallen, zou dit materiaal ervoor zorgen dat je geen schade krijgt.


Wanneer het D3O-materiaal rust, lijkt het op een oranje gelatine, die op alle mogelijke manieren gevormd kan worden. Maar wanneer er druk op wordt uitgeoefend laat het zijn ware kant zien; het materiaal wordt zo hard als steen. Dit heeft alles te maken met de unieke structuur van de moleculen, die vrij bewegen wanneer de substantie rust, maar zichzelf verbinden wanneer er plotselinge druk op komt. Natuurlijk heb ik het zelf ook even getest door er met de hamer op te slaan, en het werkt ook echt, het materiaal geeft op geen enkele manier mee en is kei hard.


Hierbij nog even een filmpje waarin een duidelijke instructie wordt gegeven.


Nu even terug naar het hoesje zelf, want het oog wil natuurlijk ook wat! Ik heb hierboven een oranje kleur. Daarnaast heb je dit hoesje ook in een bruine kleur voor de iPhone 5. Bij de Samsung telefoons is er een wat uitgebreider assortiment. Het hoesje bevat dus het oranje D30-materiaal. Verder is hij transparant.


Wat ik zelf heel tof vind, is dat de achterkant transparant is. Er zit een stevige plastic achterkant aan het hoesje. Wat grappig is, is dat je deze ook kunt verwijderen. Mocht je dit dus niet fijn vinden, dan kun je hem er ook gewoon uithalen. Ik vind het juist wel fijn, want ik ben anders bang dat mijn achterkant beschadigd. Ik vind het wel heel fijn dat je de achterkant kan zien, want die is gewoon mooi bij de iPhone 5.


Het duurde even voordat ik hem er helemaal goed omheen had. Je moet hem namelijk wel goed op de plek duwen, anders werken de knopjes niet. Maar na een beetje frummelen zat hij perfect. De knopjes werken goed, wat ik erg belangrijk vind. Soms heb je het bij hoesjes dat ze er niet goed omheen passen, waardoor je de knopjes niet kunt gebruiken. Dat is hier dus niet het geval. De knopjes zijn allemaal van doorzichtig materiaal. Het hoesje sluit helemaal goed aan en dat geeft me het gevoel dat hij inderdaad goed beschermd is.


Het hoesje is heel stevig en ik heb zeker het idee dat mijn telefoon beter beschermd is. Ik heb mijn telefoon in de tussentijd nog niet laten vallen (dat ga ik ook niet expres doen uiteraard), maar nadat ik het materiaal met de hamer had getest, geloof ik wel dat deze de telefoon beschermt bij het vallen. Ik vind het hoesje er leuk en vrolijk uitzien.

De Tech 21 hoesjes zijn verkrijgbaar bij Hoesjes.nl. Er zijn dus ook nog andere modellen verkrijgbaar. Tot nu toe zijn er alleen nog hoesjes beschikbaar voor Samsung en Apple. Het model dat ik heb kost €29,95 en is dus zeker een tip als je een goede bescherming voor je telefoon zoekt.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Dit klinkt heel erg goed! Ik vind het alleen persoonlijk niet echt heel erg mooi ofzo, maar het is ook belangrijk dat je mobiel goed beschermd is. Ik had alleen niet verwacht dat ze meer hoesjes voor samsung hadden dan apple haha!

Plaats een reactie