Laatst maakte ik kennis met de website Caseapp. Op Caseapp kun je je eigen iPhone of Samsung Galaxy S3 hoesjes ontwerpen. Daarnaast kun je stickers laten maken die je op je MacBook of iPad kan plakken. Ontzettend tof! Ik was wel benieuwd naar dit concept, dus liet ik een MacBook skin ontwerpen met een bijbehorend iPhone 6 hoesje. Past helemaal bij elkaar!


Er zijn een aantal standaard ontwerpen waar je op de site uit kan kiezen. Ik heb zelf gekozen voor een standaard ontwerp, omdat ik de laatste tijd helemaal gek ben op marmer. Ik vind dat zó mooi, dat ik graag voor dit ontwerp koos. Het is om precies te zijn het ‘Italiaans marmer’ en ik heb een skin laten maken voor mijn MacBook Pro (13 inch) en een hoesje voor mijn iPhone 6. Ik vind het zo leuk dat ze nu bij elkaar horen!


Ik zal allereerst wat meer vertellen over het hoesje (€29). Het telefoonhoesje vind ik echt van hele goede kwaliteit! Het voelt stevig aan en omsluit de telefoon naadloos. De telefoon ligt heel fijn in de hand en het hoesje is niet glad, waardoor er minder kans is op krasjes en de telefoon niet snel uit je hand kan glijden. Je betaalt wel wat meer voor het hoesje, maar ik vind de kwaliteit echt heel erg prima.


Dan koos ik een MacBook Pro skin van hetzelfde ontwerp (€29). Ik ben altijd een beetje sceptisch over MacBook stickers. Ik ben namelijk altijd bang dat het de laptop beschadigd wanneer je het er weer een keer afhaalt. Ik merkte bij deze sticker al meteen dat ik niet bang voor beschadigingen hoefde te zijn. De sticker is vrij dik en van goed, stevig materiaal gemaakt. Het aanbrengen gaat gemakkelijk. Allereerst haal je de appel uit het midden en dan plaats je de skin op je laptop. Maak je een foutje? Geen probleem! De sticker is echt enorm makkelijk te verwijderen, blijft mooi en kun je moeiteloos opnieuw gebruiken. Dat vind ik echt geweldig. Bij het eraf halen trek je de sticker ook niet kapot. Daarnaast heb ik het idee dat deze sticker ook zeker krasjes op je laptop helpt voorkomen. Ik vind het een hele mooie aanvulling op mijn MacBook Pro.


Zoals je denk ik wel kan lezen, ben ik zeer enthousiast over Caseapp. Ik vind het ontzettend leuk dat je zelf een hoesje of skin kan ontwerpen. Ook zijn er een aantal standaard ontwerpen die er erg mooi uitzien. Je betaalt wel iets meer, maar de producten zijn zeker van goede kwaliteit.

Wat vind jij van mijn marmeren skin en hoesje?

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Wauw! Ik vind dat marmer ook heel mooi. Ik zie het steeds vaker en ik vind het ook prachtig! Ik wil ook wel zo’n skin! Ik was alleen altijd bang dat het inderdaad er niet makkelijk af te halen zou zijn, dus fijn om te weten dat dat wel heel gemakkelijk gaat!

  2. Pingback: Winactie | Win zelf ontworpen telefoonhoesje van Caseapp + Kortingscode - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie