Een probleem waar ik nog weleens mee kamp is dat mijn iPhone weer te vol staat met foto’s. Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, heb ik hier nog niet zo’n last van maar mijn oude iPhone stond helemaal vol met foto’s. Vaak moest ik foto’s verwijderen om app’s te updaten of installeren, super onhandig. Maar daar is nu een mega handige oplossing op gevonden, namelijk de Leef iBridge Mobile Memory.

Dit handige apparaatje ziet er in eerste instantie uit als een doodnormale USB-stick, maar het is zoveel meer. Met de iBridge kun je namelijk foto’s en filmpjes van je telefoon back-uppen en deze ook op je computer zetten. Daarnaast kun je filmpjes, muziek of foto’s van je computer via iBridge afspelen of bekijken op je telefoon. Hoe handig is dat?

Je kunt de iBridge zowel aan je telefoon als computer koppelen. De lightning aansluiting gebruik je bij je iPhone en de USB-aansluiting bij je computer. Zo kun je super makkelijk bestanden overzetten of back-uppen. Wanneer je de iBridge aansluit op je telefoon, vouwt hij zich precies om de achterkant heen. Het zit helemaal niet vervelend of in de weg.

Om de iBridge te gebruiken dien je een (gratis) app te installeren, namelijk de app van Leef Mobile Memory. Deze is super snel geïnstalleerd en mega makkelijk in gebruik. Eigenlijk wijst de app zichzelf. Je kunt bestanden overdragen, bekijken en je kunt zelf foto’s maken vanuit de app. Zo kun je bijvoorbeeld ook films of series kijken via de iBridge. Het werk allemaal heel snel en eenvoudig. Wanneer je de iBridge aansluit op de computer, zie je een map waarbij je de bestanden gewoon kunt kopiëren naar een map op je computer. Super makkelijk.

Mijn iBridge heeft een geheugen van 16 GB, want net zoveel is als het geheugen van mijn iPhone. Hierdoor kun je echt ruim vooruit met de iBridge en raakt hij ook niet snel vol. Mocht hij vol zijn, dan kun je de bestanden eenvoudig overzetten op je computer en de iBridge weer leegmaken.

Wat is dit een top uitvinding! Ik ga echt heel veel gebruik maken van dit handige apparaatje. Nooit meer last van teveel foto’s op mijn telefoon en daardoor blijft mijn iPhone lekker snel functioneren. Ook vind ik het op deze manier handiger om mijn foto’s en filmpjes over te zetten op de computer dan via iTunes of iCloud. De Leef iBrige Mobile Memory is te koop bij PhoneGiant.nl. Je kunt kiezen uit verschillende opslagcapaciteiten. De 16 GB versie die ik heb kost €59,95. In de webshop vind je ook accessoires voor je telefoon of tablet, zoals een iPhone 6 hoesje of een iPad air hoes.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie