Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe telefoon, namelijk de iPhone 6. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu een aantal weken verder zijn we helemaal gewend aan elkaar en onafscheidelijk. Maar om mijn nieuwe liefde goed te beschermen, heb ik natuurlijk hoesjes nodig. Laatst ontving ik drie hoesjes van GSMpunt.nl.


Ik ontving drie verschillende telefoonhoesjes van de webshop, van verschillende merken. Links zie je een kleurrijk bloemetjeshoesje van het merk Otterbox. Daarnaast een softlederen hoesje van iPearl Macaron en tot slot een hot pink telefoonhoesje van het merk Case-mate.


Laat ik eens beginnen met het hoesje van Otterbox. De print op dit hoesje vind ik echt ontzettend leuk! Het hoesje voelt stevig aan en bestaat uit twee lagen. Een hard buitenschild en een zachte siliconen binnenlaag dat schokken absorbeert. Zelfs de knopjes aan de zijkant van de telefoon worden beschermd. De knopjes zijn hier goed op afgesteld, want als je ze indrukt reageren ze meteen. Wel vind ik dit hoesje vrij groot aanvoelen. Dat komt doordat het hoesje ook aan de voorkant een extra beschermde rand heeft. Ik vind dit persoonlijk niet zo mooi, omdat hierdoor het mooie slanke design van de iPhone 6 verdoezeld wordt. Dit hoesje beschermt de telefoon wel erg goed, dus als jij goede bescherming voor je telefoon zoekt, kan ik de hoesjes van Otterbox zeker aanraden. De Otterbox Symmetry Case iPhone 6 Eden Teal kost €34,95.De iPearl Macaron is een softlederen hoesje in het wit. Ik koos dit hoesje uit omdat ik het erg mooi vind om bij een witte telefoon te kiezen voor een wit hoesje. Toch had ik persoonlijk iets meer van dit hoesje verwacht. Het hoesje voelt heel dun en onstevig aan, daardoor biedt het dus eigenlijk geen bescherming wat je natuurlijk van een telefoonhoesje verwacht. Het hoesje is wel mooi, maar als je bescherming zoekt, zou ik hem niet kopen. Ik kan het hoesje gewoon dubbel buigen, zo dun voelt het aan. Daarnaast vind ik het hoesje niet mooi aansluiten bij de hoekjes (zie foto).


Bij het hoesje kreeg ik gratis een ‘Magic Grip’. Dit siliconen handvat kun je achter op het hoesje klemmen. Het is eigenlijk een zuignap. Zelf vind ik het onhandig. Daarnaast valt het handvat er heel snel af. Ik zou het dus niet vertrouwen om hier mijn vingers onder te klemmen. Leuk idee, maar helaas werkt het niet helemaal perfect! De iPearl Marcaron Luxe Leren Back Cover kost €24,95.


Het hoesje van Case-mate is mijn favoriet en pronkt nu al een tijdje aan mijn iPhone 6. Wat ik zo mooi vind is dat dit hoesje perfect sluit om mijn telefoon en daardoor de nadruk legt op het mooie design van de iPhone 6. Het hoesje vouwt zicht als het ware om het toestel heen en dat vind ik echt perfect. Het hoesje beschermt heel goed tegen beschadigingen en krasjes, maar of het ook echt beschermt als je je telefoon laat vallen betwijfel ik. Dat zal het hoesje van Otterbox beter doen. Wat ik leuk vind aan dit hoesje is dat er op de achterkant een vakje is uitgesneden voor het Apple-logo. Dit vind ik een leuk extra! De kleur vind ik gewoon geweldig. Het Case-mate Barely There hoesje kost €14,95.


Ik vind al deze hoesjes leuk, maar toch had ik wat meer verwacht van het leren hoesje. Het Otterbox hoesje biedt de meeste bescherming. Het hoesje van Case-mate vind ik qua uiterlijk het mooiste. Op www.gsmpunt.nl zijn nog veel meer andere iPhone 6 hoesjes te koop. Daarnaast vind je er ook telefoonhoesjes voor andere merken telefoons, bijvoorbeeld Ascend P8 Lite hoesjes. Er is in ieder geval een ruim assortiment aan hoesjes en andere telefoonaccessoires.

Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie