Dat Garnier een BB Cream heeft uitgebracht, weten we ondertussen allemaal. Maar naast de BB Cream die ze al uitgebracht hebben, brengen ze nu een versie uit voor de gemengde tot vette huid. Ik ben de laatste tijd erg fan van BB Creams, omdat ze heerlijk licht zijn voor in de zomer. Kijk mee wat ik van deze variant vind!

De Garnier BB Cream komt in een smalle tube, wat ik heel handig vind om mee te nemen. Er zijn twee kleuren een lichte en een getinte kleur. Ik heb hier de lichte kleur.

Voor degene die BB Creams nog niet kennen zal ik even kort uitleggen wat het ongeveer is. Een BB Cream ligt tussen een getinte dagcreme en een foundation in. Hij is vaak een stuk vloeibaarder dan een foundation en ook een stuk lichter. Het doel van een BB Cream is vooral je gezicht matteren en vaak zit er ook nog SPF in. Ideaal voor de zomer dus.

De BB Cream is zeker heel licht en ook wat vloeibaarder dan een foundation. Niet te vloeibaar gelukkig, dus je kunt er nog steeds goed mee werken. De Garnier BB Cream dekt heel erg goed en je kan hem erg goed uitsmeren. Ik heb totaal geen glimmende huid na het aanbrengen van deze BB Cream (al moet ik wel zeggen dat ik meer een droge huid heb dan een vette huid). Hij matteert erg goed en mijn huid ziet er heel erg natuurlijk uit. Ik kan hem zelfs gebruiken zonder een concealer ernaast, wat ik meestal wel nodig heb bij een foundation, dus dat is zeker een pluspunt! Hij vervaagt dan ook mijn oneffenheden. Ook super fijn dat er SPF in zit, dit maakt hem zeker geschikt voor in de zomer!

De BB Cream op mijn huid. Zoals je ziet is hij vrij vloeibaar en iets te licht voor mij, ik denk dat de getinte versie beter zal zijn. Let trouwens wel op dat je niet te veel pakt, je hebt maar weinig nodig voor je hele gezicht.

Mijn gezicht met enkel de BB Cream! Zoals je kunt zien dekt hij erg goed en matteert hij ook nog eens!

 

Ik vind de Garnier BB Cream zeker een aanrader. Ik vind hem heel erg fijn in gebruik en je voelt hem amper zitten. Heerlijk voor in de zomer dus. De BB Cream is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en kost โ‚ฌ9,95. Ik koop hem zeker opnieuw als hij op is!

Dit artikel bevat รฉรฉn of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.ย 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Ahh die deukjes in je wang vind ik echt schattig! Ik vind die BBcreams maar raar hoor! Ze zijn altijd te licht of te donker ๐Ÿ™

  2. Hij klinkt heel fijn! Ik heb er wel meer lovende reviews erover gelezen, misschien ook maar eens kopen.

  3. Klinkt goed! Eerst dacht ik dat deze niet fijn zou zijn voor de droge huid, maar dat is dus wel ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie