Ongeveer een jaar geleden kwam ik in Griekenland nagellak van Golden Rose tegen. Omdat ik nog niet zo bekend was met het merk, nam ik twee kleuren mee uit de ‘Paris’ lijn. Nu een jaar later, zijn ze dan eindelijk aan de beurt op mijn blog. En ik snap eigenlijk niet waarom nu pas, want ik vind ze pretty!

De verpakkingen van de Golden Rose nagellak vind ik apart. Ze zijn anders dan de standaard nagellak en dat maakt ze zeker niet minder leuk. Ik vind de goudkleurige doppen eigenlijk wel leuk. Verder zijn ze vrij simpel.


De eerste kleur die ik meenam is nummer 94. Dit is een mooie rode/roze/oranje kleur. Ik vind het een super zomers kleurtje, dus eigenlijk niet zo geschikt voor deze tijd van het jaar. Maar ik vind het echt een gave, opvallende kleur voor in het voorjaar. De nagellak lakt fijn en dekt ook goed. Eigenlijk was één laagje genoeg, maar ik draag hier twee laagjes omdat het dan net wat langer blijft zitten. De houdbaarheid is niet super lang, maar goed het was dan ook geen dure nagellak.


Nummer 245 (waarom geen leuke namen Golden rose?) is een mooie turkoois/blauwe kleur. Dit kleurtje vind ik dan wel weer leuk voor deze tijd van het jaar. Deze dekt eigenlijk hetzelfde als de andere nagellak en de houdbaarheid is hetzelfde. Ik vind het wel een hele toffe kleur.


De Golden Rose nagellak is ontzettend buget en ook nog eens fijn. Ze blijven niet mega lang zitten, maar dat kun je ook niet altijd verwachten van budgetnagellak. Voor zover ik weet kost de nagellak rond de 2 euro. De kleuren vind ik in ieder geval erg tof. Het enige wat jammer is, is dat het merk voor zover ik weet niet in Nederland verkrijgbaar is. Je kunt het sowieso in Griekenland kopen en volgens mij ook in Turkije. Mocht je eens op vakantie zijn, dan is het zeker een kijkje waard.

Golden Rose Paris nagellak, 94
Golden Rose Paris nagellak, 245
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Wat een mooie lakjes, ik heb ook een aantal lakjes van Golden Rose maar die van mij komen allemaal uit Turkije haha.

  2. Leuke kleuren, maar ik vind ze een beetje standaard. Volgens mij heb ik hier al wel een aantal lakjes van

  3. De kleuren vind ik er mooi, maar niet ontzettend bijzonder uit zien 🙂
    Zelf heb ik alleen ervaring met de Jolly Jewels lakjes en die vind ik altijd heel bijzonder. Ook die blijven helaas niet heel lang zitten…

Plaats een reactie