Toen ik laatst op de Huishoudbeurs was, kwam ik een stand met Golden Rose make-up tegen. Natuurlijk kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen. Daar stuitte ik op een prachtige nagellak uit de Rich Color lijn van Golden Rose. Ik twijfelde geen seconde en nam nummer 06 mee naar huis!
Untitled 3850
Untitled 3853
Toen ik deze nagellak zag, vond ik de kleur meteen erg mooi! Hij is namelijk roze met een prachtige gouden shimmer erin. Het deed me een beetje denken aan mijn rosé gouden sieraden, daarom moest ik hem meenemen. Ik ben namelijk dol op die kleur. Daarnaast vind ik de verpakking van deze Golden Rose nagellak er ook erg mooi uitzien.

Untitled 3854
Golden Rose heeft verschillende nagellaklijnen. De Rich Color is er daar een van. Bij deze nagellak zou één laagje genoeg moeten zijn volgens het merk. Daarnaast heeft de nagellak een ultra shine en is ultra lasting. Door het brede kwastje zou hij makkelijk aan te brengen zijn.

Untitled 3855
Het kwastje van de nagellak is inderdaad wat breder en lakt daardoor erg fijn. Wel heb ik twee laagjes nodig om hem mooi te dekken, maar dat vind ik alsnog heel erg prima voor een lichtere kleur nagellak. Ultra shine is deze kleur zeker, zie je hoe prachtig de gouden shimmer is?

Untitled 3856
Wauw, ik vind dit echt een hele mooie, unieke kleur. De nagellak lakt erg fijn en blijft prima een paar dagen chipvrij met een base- en topcoat. Vooral in het (zon)licht komt de nagellak heel erg goed tot zijn recht.

Untitled 3851Untitled 3852
Ik denk dat ik er een nieuwe favoriet bij heb! De nagellak is niet alleen fijn, maar de kleur is ook heel erg mooi. Golden Rose is in verschillende webshops verkrijgbaar en kost rond de 4 euro.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Erg mooi kleurtje! De gouden glitters maken het een bijzonder lakje ^^ peachy kleurtjes vind ik sowieso altijd heel mooi.

  2. Wauw wat een prachtig lakje! Ontzettend mooie kleur en leuk het gouden detail erin, nieuwe favo 🙂

  3. De gouden sprankeling erin maakt het helemaal super, wat een prachtig lakje! Ik word altijd vrolijk van lakjes die je niet zo heel vaak ziet, dit is er absoluut eentje van :)!

Plaats een reactie