BB Cream is inmiddels al een bekende term in de beauty wereld. Je wordt er bijna mee dood gegooid. Maar ik vind het niet erg, want ik ben fan. Gosh kon natuurlijk niet achterblijven en heeft nu ook een BB cream uitgebracht. Ik testte hem voor jullie uit.
 Untitled2252_zpsd3da4c86.png
Allereerst moet ik even zeggen dat ik de tube van deze BB Cream echt heel erg mooi eruit vind zien. Hij is strak zonder teveel poespas. Er komen drie verschillende kleuren uit. Ik heb de middelste kleur (03 Warm Beige) ontvangen. Deze is wel vrij donker moet ik zeggen.
 Untitled2253_zps2e0468dc.png
Gosh BB Cream bevat een actief bestanddeel Phytosan, dat de gladheid en stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Daarnaast zorgt Phytosan ervoor dat de huid zichzelf verzorgt: het stimuleert de aanmaak van huidbeschermingscellen en zorgt voor celvernieuwing. De BB cream bevat ook SPF 15.

De structuur van de BB Cream is te vergelijken met een foundation. Ik vind hem zelf iets dikker dan de BB Creams die ik al getest heb. Hij smeert goed uit en de dekking is ook goed. Ik zelf heb niet zo veel last van oneffenheden, dus voor mij is hij prima. Maar ik kan begrijpen dat als je veel oneffenheden hebt, je een iets dekkender product wil gebruiken. Ondanks dat de BB Cream iets te donker voor mij is, geeft hij een mooie gezonde gloed. Ik denk dat een kleur lichter mooier zou zijn!

 Untitled2254_zps7c873d4c.png
De BB Cream is zoals je kan zien wat dikker dan andere BB creams.

 Untitled2255_zpsc5e52418.png
Hier draag ik enkel de BB Cream. Hij is ietsje te donker voor mij, al valt het op de foto niet zo op. Ik vind de BB cream echt heel erg fijn voor mijn huid en ben zeker fan van dit product.

 

De Gosh BB Cream is vanaf nu verkrijgbaar bij de Kruidvat in drie tinten. Hij kost €12,95.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Dit ziet er wel heel mooi uit, maar ook voor mij is deze kleur te donker.
    Ik ga eerst eens kijken bij de BB cream van het kruidvat zelf ^^

  2. Ik heb er vandaag nog mee in m’n handen gestaan maar uiteindelijk toch niet gekocht, ik blijf toch bij de aziatische bb creams!

  3. Deze zou ook veel te donker zijn voor mij. Ik heb ze al wel in de winkel bekeken, maar heb er geen 1 meegenomen. Ik wil toch eerst nog een beetje naar andere merken kijken.

  4. Pingback: Win #4: Gosh BB Cream (keuze uit drie kleuren)

Plaats een reactie