Deze cool lip jam van gosh heb ik een keer gekocht in de sale. Hij was toen volgens mij voor de helft dus heb ik hem meegenomen. Ik was er erg benieuwd naar dus proberen kan geen kwaad. Maar is hij ook zo fijn, zoals de meeste beautybloggers beweren?


De verpakking vind ik gewoon normaal, simpel. Ik vind lipgloss uit een tube altijd minder fijn werken dan gewoon met een kwastje, maar vervelend vind ik het niet. Ik dacht eerst van, o nee, dit is toch niet een oranje kleur, omdat hij daar een beetje naar neigt als je er zo naar kijkt. Maar gelukkig niet, deze cool lip jam is een heel mooi nude kleurtje met gouden glitters erin. Je kunt hem makkelijk dragen bij een zware ooglook. Hij is vrij plakkerig maar daar stoor ik me niet aan omdat hij dan langer blijft zitten. De geur is niet vervelend, ik vind hem best lekker ruiken. Ik kan er verder niet veel over vertellen, alleen dat hij heel fijn is en een mooie kleur geeft op je lippen. Ik zou er zeker eens naar kijken als je in de kruidvat komt.

Super mooie kleur op je lippen!

Gosh is te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik heb hem ook en vind hem erg prettig! Jammer dat ie in een tube zit maar dat nemen we dan maar voor lief 😀

Plaats een reactie