Je had ze al voorbij zien komen in de shoplog, ik had tijdens de 1+1 actie van gosh twee soft shine lipbalms gekocht omdat ik er erg goede verhalen over heb gehoord. Maar wat vind ik ervan?

Lees snel verder!

Ik kan deze verhalen alleen maar bevestigen, wat zijn deze lipbalms heerlijk. Ik heb ze in twee kleuren, 33 scarlet en 39 sweetheart. Vooral sweetheart vind ik erg mooi omdat daar mini glittertjes in zitten. Ze smeren heel fijn en zijn niet heel opvallend omdat het een balm is, maar het geeft een hele mooie kleur af. Ze hebben een lekkere geur en zijn handig mee te nemen. Ook is de verpakking fijn omdat hij zo dun is, dus neemt niet veel plaats in. Soms moet je wel een beetje hard trekken om de dop eraf te krijgen, maar dat is niet zo erg. Ik vind ze echt heerlijk, en de kleuren zijn prachtig. Ik denk dat iedereen wel in het bezit moet zijn van deze heerlijke lipbalms.

Zie die mooie glittertjes bij sweetheart! Ik vind het prachtig.
Ik vind het beide mooie kleuren!

De gosh soft shine lipbalms zijn voor €8,50 per stuk te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. ik heb die twee ook! super kleuren! vooral sweetheart, ik heb passion pink ook, die is ook onwijs mooi!

  2. Pingback: My favourites - augustus - Glambeauty

Plaats een reactie