Laatst scoorde ik dit schatje met 50% korting bij de Sephora. Ik heb het over dit prachtproduct van Guerlain. Namelijk de kiss kiss baby lip balm in de kleur Rosewood nude. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze zeer gepigmenteerde lip balm.

De lip balm komt in een doosje, wat natuurlijk erg luxe is. Helaas was mijn doosje nogal gebutst, omdat hij in de sale bak lag. Maar dat neem ik dan wel voor lief.

De verpakking van de lip balm is echt werkelijk een plaatje. Prachtig. Hij oogt natuurlijk meteen heel erg luxe, en dat mag ook wel voor het geld dat je betaalt voor deze lip balm. Ik heb gekozen voor de kleur Rosewood nude, een mooie rood/bruine tint.

Deze lip balm is niet alleen verzorgend, maar ook beschermend. Hij bevat namelijk SPF 10. De lip balm smeert heerlijk, en ruikt ook nog eens lekker.

De kleur is heel erg mooi, ik kan hem het beste omschrijven als bruin/rood. Hij dekt erg goed en smeert fijn. Hij verzorgt mijn lippen ook goed, ze voelen erg zacht aan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dol ben op deze lip balm.

Isn’t he pretty?


Swatch op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de lip balm.


Full face foto met de lip balm, ik vind de kleur echt heel erg mooi!

Pluspunten:

  • Prachtige huls
  • Komt in een doosje
  • Smeert fijn
  • Bevat SPF 10
  • Verzorgt goed
  • Ruikt fijn

Minpunten:

  • Prijs (normaal €23,15)

Ik ben echt dol op deze lip balm. Ik kocht hem in de sale voor €11,58 bij de Sephora. Ik weet niet of dit kleurtje in de sale was omdat hij er misschien uit gaat. Maar ik vind de kwaliteit van de lip balm super, dus ik ga zeker kijken of ik nog andere mooie kleurtjes kan vinden.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Wauw, deze kleur staat je erg mooi! Wel jammer dat hij zo duur is, want de verpakking is zeker wauwie 🙂

  2. Supermooie kleur! Hij staat je ook echt mooi en dat had ik niet meteen gedacht toen ik de kleur zag :). Leuk dat je hem zo goedkoop hebt kunnen kopen :).

Plaats een reactie