Nu de zomer in aantocht is, is het hebben van verzorgde voeten weer een must! De sandaaltjes en pumps kunnen alweer bijna uit de kast getrokken worden, maar eerst is het belangrijk dat onze voeten verzorgd zijn. Want zeg nou zelf, niemand wil tegen kurkdroge voeten aankijken toch? Hansaplast introduceert de Herstellende Voetcrème, een nieuw product dat onderdeel is van de Foot Expert-lijn. Deze crème vermindert droge, ruwe huid en verzacht de voeten onmiddellijk. Hier was ik wel erg benieuwd naar, want wie wil nog niet zachte voetjes?

De Hansaplast herstellende voetcrème bevat een intensief hydraterende formule met 10 procent Urea. Hierdoor werkt de licht geparfumeerde crème tegen vochtverlies en versterkt het de beschermende functies van de huid. Urea is een ingrediënt dat natuurlijk in de bovenste lagen van de huid aanwezig is. Het houdt de huis gehydrateerd. Volgens Hansaplast verbetert deze voetcrème de hydratatie van de huid door water aan te trekken en aan zich te binden. Daarmee versterkt het de beschermende werking van de huid.


Toen ik de omschrijving van Hansaplast las, werd ik wel heel erg benieuwd naar dit product. Van mijzelf heb ik altijd een hele droge huid. Telkens na het douchen moet ik mezelf goed insmeren, anders is mijn huid kurkdroog. Meestal vergat ik mijn voeten in deze routine, dus die mochten ook wel eens wat extra hydratatie krijgen! Ik was dan ook de geschikte persoon om dit product te testen.


Hansaplast adviseert om het product twee maal per dag aan te brengen. Ik vind dit zelf niet echt nodig. Meestal breng ik het product ’s avonds voordat ik naar bed ga aan. Dan doe ik sokjes aan, zodat het goed kan intrekken. Het is een vrij vette crème, dus ik zou het niet snel aanbrengen voordat je ergens naartoe moet. Dan glij je als het ware uit je schoenen. Maar ’s avonds voordat je gaat slapen vind ik dit product ideaal. Dan kan het ’s nachts goed intrekken.


De eerste keer nadat ik dit product had aangebracht, merkte ik al meteen verschil. Mijn voeten voelde veel soepeler aan en niet meer zo droog. Ik heb het product niet iedere dag aangebracht, gewoonweg omdat ik het soms vergat, maar ik bracht het wel meerdere keren per week aan. Na een aantal keer merkte ik al gelijk dat de kloofjes in mijn huid verminderde en dat mijn voeten steeds zachter worden. Ook zorgt het voor veel minder eeltvorming, wat echt ontzettend handig is. Ik merk dus zeker dat dit product mijn voeten herstelt. De geur is daarnaast heel mild. Ik vind het een prettige geur die niet te overheersend is.


Ik ben enthousiast over de Hansaplast herstellende voetcrème. Ik merk dat zodra ik dit product gebruik, mijn voeten zachter en soepeler worden. Het vermindert kloofjes en eeltvorming wat ik echt een pluspunt vind. Ik denk wel dat je dit product moet blijven gebruiken wil je dit resultaat behouden. Maar met zo’n tube doe je echt ontzettend lang, want je gebruikt steeds maar een klein beetje. Ik kan het zeker aanraden als je last hebt van droge voeten. Mijn voeten zijn in ieder geval helemaal klaar voor de zomer!

De Hansaplast Herstellende Voetcrème ligt vanaf nu in de winkels.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Yay! Een voetencrème die ook daadwerkelijk wat doet. Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar telkens zonder resultaat. Ik ga deze dus zeker weten uitproberen. 🙂

Plaats een reactie