Je kunt er niet meer omheen, de nieuwe limited edition in de hema van jip en janneke! Iedereen in de beauty blogwereld heeft er wel iets over geschreven, en nu is het tijd dat ik dat ook eens doe ;). Eigenlijk wilde ik niet zo heel veel uit deze collectie, ik wilde de lipgloss (de lichte) en de bronzer, alleen heb ik de bronzer niet meegenomen, dit omdat mijn bronzer/blush laatje uitpuilt, er kan serieus niks meer bij. Dus ik vond het zonde om die ook te kopen terwijl ik nog zo veel had staan. Maar goed nu terug naar de lipgloss.

Benieuwd? Lees snel verder!

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik de dop ubercute vindt met al die jip en jannekes erop! De verpakking doet me een beetje denken aan mac, ook dit is al vaker genoemd op beauty blogs maar ik ben het met ze eens. Het is een lange verpakking met een zwarte dop. Deze lipgloss heeft een normaal ‘borsteltje/kwastje’ gewoon eentje die je bij alle lipglosses hebt. Ik vind het kwastje wel fijn, daar heb ik dus niks op aan te merken. Dan de substantie, hij plakt wel een beetje maar dat vind ik niet zo erg, hij blijft zo langer zitten. Er zit een hele mooie shimmer in de lipgloss, die niet chunky is op je lippen maar mooi subtiel. Voor de rest is het echt een lichtroze kleurtje, mooi neutraal en handig bij een zware ooglook. Ik ben heel erg blij met deze lipgloss, ik zou als ik jou was hem snel nog halen voordat hij weer uit het assortiment is.

Deze lipgloss is voor €2,50 te koop bij de Hema, een prima prijsje!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Haha, ik had deze nog in mijn handen! Heb ‘em uiteindelijk niet gekocht ;o Maar hij is echt mooi!

  2. Pingback: My favourites – augustus

Plaats een reactie