Een kleur die moeilijk dekkend te krijgen is in de nagellakwereld is toch wel wit. Ik ben al heel lang op zoek naar een goed dekkende witte nagellak. Laatst kwam ik bij de HEMA en daar zag ik een witte nagellak staan. Ik nam hem mee en probeerde hem uit. Om de nagellak net wat specialer te maken, deed ik er een lakje van Catrice overheen.

Nu vragen jullie je vast af waarom ik een andere nagellak er overheen draag. Daar heb ik twee redenen voor. Ik vind witte nagellak soms iets te typex-achtig, dus wil ik hem wat specialer maken met een topcoat. Daarnaast blijft hij veel langer zitten met deze nagellak er overheen.


Op deze foto zie je meteen hoe goed de HEMA Long Lasting nailpolish in de kleur 809 is. Ik draag hier namelijk maar twee laagjes. Wit is altijd moeilijk dekkend te krijgen, maar dit is tot nu toe de beste nagellak in deze kleur. die ik heb geprobeerd. De nagellak is niet echt long lasting, maar dit kun je oplossen door er een goede topcoat overheen te dragen.


Daar overheen draag ik de Catrice Ultimate Nudes nailpolish in de kleur Meet me a Paris. Zoals je ziet is hij nu veel minder saai. De nagellak van Catrice zorgt er namelijk voor dat er een parelmoer glansje overheen zit. Ik vind het echt meteen een stuk mooier staan. Ook zorgt deze nagellak er voor dat de HEMA nagellak een stuk langer blijft zitten. Ze blijven tot wel drie dagen chipvrij en dat vind ik vrij netjes.


Ik vind deze combinatie echt heel gaaf. Als je op zoek bent naar een goed dekkende witte nagellak, dan kan ik zeker die van HEMA aanraden. Hij blijft helaas niet mega lang zitten, maar dat kun je dus simpel oplossen.

HEMA Long Lasting Nailpolish, 809 – €2,50
Catrice Ultimate Nudes Nailpolish, Meet me a Paris – €2,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. mooie combinatie ;D een goede witte lak is ook 1 van H&M of de witte lak uit de action french manicure lakjes. die laatste dekt met 1 laag 😀

Plaats een reactie