Voor de feestdagen komt HEMA weer met mooie najaars beautyproducten. Daaronder brengen ze een aantal mooie make-up producten uit. Vandaag laat ik jullie drie producten daarvan zien. Mijn oog viel namelijk op twee prachtige blushes en een Wet & Dry eyeshadow quattro.
 photo Untitled3511_zpsbc2b8925.jpg

 photo Untitled3513_zps81e13ae2.jpg
Toen ik deze HEMA blushes voorbij zag komen, moest en zou ik ze hebben! Ik vind niet alleen de verpakking mooi, maar kijk nou naar het patroon. Er komen twee kleuren uit, 02 en 01.

 photo Untitled3514_zpsae0c6139.jpg
Beide blushes bevatten een lichte shimmer. 02 is een mooie roze kleur. 01 is een prachtige peachy kleur met zilveren shimmer. De blushes zijn licht gepigmenteerd, maar zijn goed op te bouwen. Daardoor kun je ze ook subtiel aanbrengen voor een licht glansje. Ze geven je een mooie gezonde gloed. Ik vind ze erg mooi.

 photo Untitled3515_zps5e096b8e.jpg
De blushes zijn lekker groot en brengen fijn aan. Ik vind beide kleuren echt heel erg mooi. De blushes zijn zeker aanraders!

 photo Untitled3516_zps7f4519f3.jpg
Links zie je 02, die mooi roze is en rechts 01, een prachtige lichte, peachy kleur.

 photo Untitled3517_zpsd8103e88.jpg
Daarnaast nam ik ook nog een HEMA oogschaduw doosje in 05 mee met vier kleuren. Dit is de Wet & Dry eyeshadow. Het zijn baked oogschaduws en zeer neutrale kleuren. Ik vind dit oogschaduw quattro echt geschikt voor de feestdagen.

 photo Untitled3518_zps6a63071d.jpg
Er zitten dus vier kleuren in. Twee lichtere en twee donkere. Alle kleuren in dit doosje bevatten shimmer. De twee donkere kleuren bevatten ook nog gouden glitters. Ik vind het quattro qua uiterlijk er ook erg mooi uitzien. De oogschaduw voelt erg zacht aan en geeft goed kleur af. Ik was verbaasd door de goede pigmentatie. Om hem nog intenser te maken, kun je de oogschaduw nat aanbrengen.

 photo Untitled3519_zps45f779a3.jpg
De kleuren vind ik echt prachtig. Heel draagbaar voor overdag, maar ook zeker geschikt voor een feestje.

 photo Untitled3520_zps765b5b4b.jpg
Er zitten twee highlighters in het palette. Eentje is zilverkleurig en de andere goudkleurig. Daarnaast zitten er twee warme bruintinten in het quattro. Een lichtbruine met gouden glitters en een donkerbruine met gouden glitters.

 photo Untitled3521_zps925f9446.jpg
Hier op de foto draag ik de blush in 01. Deze geeft een prachtige peachy gloed.

 photo Untitled3522_zps767b77aa.jpg
Ook heb ik hier gebruik gemaakt van het oogschaduw quattro in de kleur 05.

 photo Untitled3512_zps11d26e94.jpg
Ik ben erg tevreden over alle drie de producten. Ze zijn van goede kwaliteit en de kleuren zijn erg mooi. Deze producten zou je wat mij betreft zo op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst kunnen zetten. De producten liggen vanaf nu in de HEMA winkels.

HEMA Blusher, 01 – €6,50
HEMA Blusher, 02 – €6,50
HEMA Wet & Dry eyeshadow, 05 – €9,00

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

26 reacties

  1. Ik moet zeggen dat ik de make up van de Hema vaak nog beter vindt dan duurdere merken. Ik had een keer een oogpotlood van 21 euro en zat helemaal onder de zwarte vlekken onder me ogen na een uur.

  2. Die blushers zien er echt prachtig uit! Ik vind de make-up van HEMA altijd erg fijn in gebruikt ^^ ook de nagellak.

  3. Mooie dingen hoor!
    Ik had ze al eerder gezien en ik vind vooral die lichte blush mooi.
    ik vind de oogschaduws ook wel heel mooi zeg! Wel wat duur voor HEMA begrippen vind ik persoonlijk.

  4. Dat oogschaduw palette! prachtig! De blushes zijn ook mooi, volgens mij vaste kleuren van Hema, maar iedere collectie in een ander vormpje gegoten.

  5. Ziet er allemaal heel mooi uit, maar ik ga het niet halen. Ik vind dat die prijzen van de Hema zo achterlijk omhoog schieten..

  6. Ik heb de quattro oogschaduwpalette gekocht. En ik vind hem echt prachtig, en blijft ook goed zitten.

Plaats een reactie