HEMA heeft dit najaar drie nieuwe make-up trends op de markt gebracht. Een van de make-up najaarstrends van 2013 is Midnight Blue. Midnight Blue zorgt met diepe blauwtinten voor een mysterieuze oogopslag. Natuurlijk was ik benieuwd hoe dit mij zou staan!

In de Midnight Blue trend zitten verschillende producten. Hierboven zie je twee kleuren nagellak, een gel liner, een mono oogschaduw en een blauwe mascara.


Ik was echt mega benieuwd naar deze gel liner van HEMA. Ik vind zelf gel liners erg fijn. Ze staan iets ‘zachter’ dan liquid eyeliner en zijn een stuk makkelijker aan te brengen door het stevige kwastje. De verpakking van de gel liner vind ik heel erg leuk. Onderin kun het product eruit draaien en bovenin zit een kwastje die je er gemakkelijk uit kunt trekken. Het kwastje vind ik heel erg fijn. Hij is stevig en je kan zowel een dikke streep zetten als een dun streepje.


De gel liner zelf is heel erg goed gepigmenteerd. Er komt veel kleur van af, waardoor hij dus goed zwart is. Ook voelt het product zacht aan, maar niet te zacht. Precies hoe een gel liner dus moet zijn!


In de Midnight Blue trend kan natuurlijk geen blauwe mascara ontbreken. Dit was de eerste keer dat ik een blauwe mascara testte. De HEMA Volume mascara in Volume Blue doet zijn naam wel eer aan. Hij is sowieso hartstikke blauw, maar hij geeft inderdaad je wimpers ook volume. Ik vind het maar een gek idee om met blauwe wimpers rond te lopen, maar ik denk dat je het heel mooi kunt combineren. Ik moet zelf nog even aan het idee wennen en vind het net iets te blauw worden als ik dit in combinatie met een blauwe oogschaduw gebruik. De mascara zelf vind ik echt prima. Het borsteltje is fijn en hij geeft dus goed kleur af. Hij separeert mijn wimpers en laat geen klonten achter. Ik ga zelf even in de winkel kijken of ze deze ook in het zwart hebben.


Bij een blauwe look, hoort natuurlijk ook een blauwe oogschaduw. De HEMA Eyeshadow mono in 03 is een mooie blauw/groene tint. Zelf zou ik de kleur omschrijven als zeegroen, ik vind hem namelijk meer naar groen neigen dan naar blauw. Ik vind de kleur erg mooi. De oogschaduw voelt prettig aan en er komt veel kleur van af. Pas wel op voor fall out, want met zo’n opvallende kleur zie je het al snel als de oogschaduw niet op zijn plek zit. De kleur bevat een hele lichte shimmer. Ik vind hem zeker passen bij de Midnight Blue trend.


Zoals je kan zien neigt de oogschaduw meer naar het groene toe. Dit vind ik zelf erg mooi!


Hier heb ik alledrie de producten op mijn ogen gebruikt. Ik vind de kleur van de oogschaduw erg tof. Ik zou hem zelf denk ik met bruintinten combineren, want één kleur op mijn oog vind ik vaak wat saai. Maar met de blauwe mascara erbij maakt hij de look wel compleet. Zoals je kan zien geeft de mascara goed volume. Hij separeert mijn wimpers goed en laat geen klonten achter. De gel liner vind ik echt mega fijn in gebruik, dit is denk ik een nieuwe favoriet.


Bij de Midnight Blue look kan natuurlijk de nagellak niet ontbreken. Een blauwe of groene tint voldoet prima!


De HEMA Long Lasting Nailpolish in Midnight Green is een mooie donkergroene kleur met een hele lichte shimmer erin. Ik vind de nagellak van HEMA altijd heel erg fijn lakken. Met een topcoat blijft deze ook prima een paar dagen zitten. Hier draag ik twee laagjes.


Maar je zou natuurlijk ook voor een mooie blauw/grijze kleur kunnen kiezen. Hierboven zie je de HEMA Long Lasting Nailpolish in Midnight Grey. Deze blauwe kleur neigt sterk naar het grijze. Ik vind het wel een hele mooie kleur. Ook hier  draag ik weer twee laagjes van.


Mocht je nou voor kerst voor een gave blauw/groene look willen gaan, dan raad ik je zeker eens aan om deze producten te gaan bekijken bij de HEMA. Het zijn kwalitatief hele fijne producten voor een klein prijsje. Ik vind eigenlijk alle producten aanraders. De mascara is niet helemaal mijn kleur, maar de kwaliteit is wel fijn. De gel liner vind ik het fijnste product van allemaal.

HEMA Gel liner – €4,00
HEMA Volume mascara, Volume Blue – €4,00
HEMA Eyeshadow mono, 03 – €3,50
HEMA Long Lasting nailpolish – €2,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. al die mooie donkere blauwe kleurtjes vind ik hartstikke leuk voor de winter! Die blauwe mascara is eigenlijk best geinig om naar feestjes te dragen, want de kleur is echt intens zeg!

Plaats een reactie