Eerder vertelde ik jullie al dat HEMA vijf geuren uitbrengt. De ‘Today i Feel’ lijn bevat vijf parfums, voor elk moment, voor elke dag. Er zijn dus verschillende geuren voor verschillende stemmingen. Ik was in een Dreamy mood, dus testte de Dreamy Eau de Toilette en bijbehorende Bodylotion uit.


Dreamy is een parfum speciaal voor vrouwen. Je hebt drie parfums voor vrouwen en twee parfums die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.


De flacon vind ik erg strak en mooi. Hij is gewoon simpel en duidelijk en dat past perfect bij HEMA.


HEMA beschrijft de geur als volgt:

Today i feel Dreamy… Floating through a field of flowers

Dreamy heeft een verleidelijk zachte geur van witte bloemen met een teder vleugje vanille en sandelhout. De subtiele en sensuele
geur van Dreamy geeft een op en top vrouwelijk gevoel.

Toen ik dit las had ik de geur heel zoet verwacht. Hij is ook zoet, maar zeker niet tรฉ zoet. De geur is erg warm doordat het vanille en sandelhout bevat. Ik vind dit echt een hele lekkere geur die bij veel vrouwen zal passen. Hij is erg classy, maar toch jong door het zoete en bloemige wat je ruikt. De geur is vrij aanwezig, maar dat vind ik zelf juist lekker. De geur is inderdaad erg dromerig, dus de naam past er perfect bij. Ik vind deze parfum ontzettend geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast doet de geur me een beetje denken aan zondagse picknicks, een eerste date en een zwoele zomeravond.


Wat erg grappig was, is dat toen ik deze parfum voor het eerst rook hij me ontzettend deed denken aan een andere parfum. Ik snuffelde even door mijn stash en merkte gewoon dat hij ontzettend veel weg heeft van Ed Hardy’s Love & Luck. Wat blijkt? Beide parfums zijn bloemig en bevatten sandelhout. Love & Luck van Ed Hardy bevat wat meer fruit, dus de geur is wel anders. Maar ik vind toch dat ze aardig bij elkaar in de buurt komen. En het leuke daarvan is dat die van de HEMA een stuk goedkoper is! Leuke (bijna) dupe dus.


Bij de geuren komen ook bodylotions en foaming douchegels uit. De bodylotion van Dreamy ruikt precies naar de geur. Hij is iets minder sterk, maar dat vind ik juist fijn voor een bodylotion die bij een geur hoort. Als je jezelf dus helemaal dromerig wilt voelen, gebruik dan deze twee producten samen. De bodylotion is verder erg hydraterend en hij trekt snel in. Dat is zeker een groot pluspunt!


Ik vind de HEMA Today i feel Dreamy parfum en bodylotion heel erg lekker. Ik vind het leuk dat HEMA nu zulke producten verkoopt. Ik ga zeker ook even de andere geuren ruiken. De producten liggen vanaf nu in de winkels en zijn vanaf 11 november online verkrijgbaar.

HEMA Today i feel Dreamy Eau de Toilette, 50 ml – โ‚ฌ15,00
HEMA Today i feel Dreamy Bodylotion, 200 ml – โ‚ฌ3,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Veel bloggers zijn enthousiast over de parfum van de Hema. Ik word nu ook wel erg benieuwd…. Fijne review!

  2. Ik vind het doosje en flesje er al zรณ leuk uit zien dat ik ze wel wil proberen. De geur klinkt ook lekker!

  3. De roze verpakking spreekt mij wel heel erg aan ๐Ÿ™‚ Ik ben wel heel erg benieuwd naar de geur!

  4. echt super leuk dat de hema nu ook geuren heeft, moet nog steeds eens even snuffelen, ben wel benieuwd namelijk

  5. Wat een fijn product en mooi artikel heb je ervan gemaakt! Leuke foto! Goed dat het ook online te koop is, ga ik daar zeker even een kijkje nemen als het aan het assortiment is toegevoegd:)

Plaats een reactie