Over deze blush had ik al heel veel gelezen op beautyblogs. Zo zou het een mooie goedkope blush zijn. Ik kwam hem laatst weer tegen in de Hema en kon hem dit keer niet laten liggen, want hij zag er gewoon heel mooi uit. Ik heb hem in de kleur 01, er is volgens mij ook nog een donkerdere kleur.


De verpakking vind ik mooi en simpel. gewoon zwart met een tekst erop. Het doosje gaat goed open, waardoor je niet hard hoeft te trekken. Wat ik fijn vind, is dat je ook meteen de kleur van de blush ziet, zo hoef je niet eerst het doosje open te maken om te kijken welke kleur het is.

Het is echt een prachtige baked blush. Ik hou echt van baked blushes, omdat er altijd erg goed kleur vanaf komt. De kleur van deze blush is ook prachtig, hij is licht roze met een lichte shimmer erin. Je moet wel uitkijken met als je met je kwast over de blush heen gaat, de eerste keer deed ik dit nogal lomp waardoor er erg veel poeder vrij kwam. Dus kijk hier mee uit, anders zit de helft van de verpakking onder, wat jammer is. Dit is echt een kleurtje wat ik nog niet heb, dus een prachtige toevoeging aan mijn stash.

I like it! Er zitten zowel gouden als zilvere shimmers in! Ik vind hem echt prachtig, en hij kan volgens mij voorΒ iedere huidskleur.

Pluspunten:

 • Fijne en mooie verpakking
 • Prachtige kleur
 • Verkrijgbaarheid
 • Meerdere kleuren
 • Geschikt voor meerdere huidskleuren
 • Prijs (€4,50)

Minpunten:

 • Komt veel poeder vrij

Ik vind dit echt een hele mooie blush, eentje die geschikt is voor alle huidskleuren. Ik zou er zeker eens naar kijken bij de Hema, want voor €4,50 kon ik deze blush niet weerstaan.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

 1. Wat een supermooi kleurtje…ik vind het alleen jammer dat er shimmer in zit, ik hou meer van matte kleurtjes.

 2. Dit staat nu al even op mijn wishlist. Ik vind hem nl. supermooi. En baked producten kan ik nooit weerstaan;p

  xx

Plaats een reactie