Jullie hebben deze hand cream al voorbij zien komen in een artikeltje. Ik heb hem lekker een tijdje uit kunnen proberen dus komt er vandaag een review over. Het product is afkomstig van Herbalife, een merk wat vooral bekend is om haar afslankproducten, maar ze hebben ook een brede verzorgingslijn. Erg leuk om daar wat meer over te weten te komen.
Untitled114.png picture by glambeauty

Ik vind het zelf altijd heel erg fijn om hand creams uit te proberen, ik heb namelijk best last van droge handen.
Dit zegt Herbalife over de hand cream:

Een weldadige handcrème, speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Met het hoogste gehalte aan zuivere aloë dat verkrijgbaar is. Tube in handig formaat.

Het eerste wat me opvalt is dat de geur heel sterk is, hij overheerst best wel en blijft vrij lang hangen. Wel duidelijk de geur van aloë vera, niks mis mee maar iets te sterk. De cream is vrij dikkig wat dus zeker wel mijn droge handen zachter maakt. Hij trekt wel snel in maar laat wel een vettig laagje achter, dus helemaal ingetrokken is hij niet. Ik vind dit een prima handcreme maar niet echt speciaal. Ik krijg er wel lekker zachte handen van, dus als jij droge handen hebt is dit een aanrader.

Hij kost €12,90 wat ik vrij prijzig vind voor 50 ml, voor meer informatie kijk op www.herbalife.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie