Dit keer weer een review over een product van Herbalife, de soothing spray. Ik was erg benieuwd naar dit product want had zelf nog nooit zo iets gebruikt, ja wel van die water sprays maar hier zit aloe vera in. Alleen lijkt me dit product veel fijner voor in de zomer.
Untitled115.png picture by glambeauty

Ten eerste is het echt een super grote fles, er zit gewoon 400 ml dus je doet hier zeker lang mee! Ook zit er een handige spuitdop op.
Dit zegt Herbalife over het product:

De verzachtende Herbal Aloe Soothing Spray wordt vervaardigd van aloë van het gehele blad. Hij kan helpen om het ongemak te verlichten na te lang zonnen en bij kleine huidirritaties.

Dat klinkt allemaal veel belovend. Ik kan natuurlijk in deze tijd van het jaar niet zeggen of het helpt na het zonnen, maar wat ik wel kan vertellen is dat dit een heerlijk verfrissende spray is. Deze lijkt me echt super fijn in de zomer om even over je lichaam te sprayen als je het warm hebt. Hij heeft een licht aloe geurtje, maar deze is ver te zoeken. Ik vind het niet erg dat er geen sterke geur aan zit, alleen maar fijn als je het over je lichaam moet sprayen. Het is ook echt een verkoelende spray. Ik ben nu al om, maar zou hem zeker eens in de zomer willen proberen, kijken of hij dus ook na de zon fijn is en of hij tegen huidirritaties helpt. Maar verfrissend is hij zeker.

Hij kost €16,50, dat is echt super weinig voor 400 ml! Voor meer informatie kun je terecht op www.herbalife.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie