Dit keer behandel ik een moisturizer van nourifusion, dat valt onder het merk Herbalife. Ik zelf gebruik amper moisturizer, ik vind het gewoon overbodig omdat ik al een dagcreme gebruik, dus ik heb deze moisturizer gewoon gebruikt als dagcreme.
Untitled128.png picture by glambeauty

Ik vind het uiterlijk niet heel special, gewoon een handige verpakking met een dop die open en dicht kan. Ik heb trouwens de moisturizer voor normal to dry skin, maar er is er ook nog een voor normal to oily skin. Gelukkig heb ik een droge huid dus kan ik goed mijn mening geven.
Dit zegt Herbalife over het product:

Choose between a Normal to Dry creamy, rich day lotion with Avocado, Apricot and Sunflower Oil, or a lighter Normal to Oily non-greasy moisturiser, with Willowherb Extract. Both with an SPF of 15 to protect your skin from the damaging effects of UVA and UVB.

Ik heb de moisturizer een tijdje gebruikt, ik vind hem vrij vloeibaar. De andere creme die ik getest heb was wat dikker. Maar hij brengt goed aan en trekt goed in. Ik krijg er een zachte huid van en vind dat hij mijn make-up langer laat zitten. Het is ook wel fijn dat er SPF 15 in zit voor in de zomer, maar ook handig voor in de winter. Ik ben wel tevreden over dit product maar vind hem niet heel speciaal.

De moisturizer kost €25,90, voor meer informatie kun je terecht op www.herbalife.nl
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

Plaats een reactie