Dit keer ga ik jullie iets vertellen over de day lotion van Herbalife. Ik vind het zelf altijd erg fijn om creme’s uit te proberen en vooral tegen de winter aan begint mijn huid droger te worden. Altijd fijn om te kijken of er een creme is die mijn huid wat meer vocht geeft.
Untitled118.png picture by glambeauty

Wat mij als eerste opviel was de mooie verpakking! Het is een platte tube en ziet er erg chique uit. Hij is echt ideaal om mee te nemen.
Dit zegt Herbalife over het product:

Met deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt u uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15. Gebruik iedere morgen om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen. Laat uw jongeruitziende gezicht zien.

Ik wil even vooraf zeggen dat ik niks over het effect kan zeggen tegen rimpels en lijntjes, die heb ik nog niet. Wat Herbalife zegt klinkt verder veel belovend. Ik heb deze creme nu een tijdje gebruikt en vind hem erg fijn! Als ik hem aanbreng voel ik hem langzaam in mijn huid trekken, wat ik verder geen probleem vind om aan te voelen, dan weet ik dat hij tenminste goed intrekt. Een overheersende geur heeft hij niet. Ik vind dit gewoon een prima creme waar ik niet veel over kan vertellen. Hij maakt mijn gezicht lekker zacht en hij voelt goed aan. Als je een fijne creme zoekt die je huid goed voedt is dit zeker wat voor jou. Wat ook fijn is, is dat er SPF 15 in zit.

De creme is aan de vrij dure kant, namelijk €64,70. Een behoorlijk hoge prijs, als jij het er voor over hebt vind ik het prima, maar ik zou niet zo snel zo veel geld uit geven aan een dagcreme. Maar hij werkt prima. Voor meer informatie kijk je op www.herbalife.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie