Herôme lanceert een nieuwe Take Away limited edtion: Neon. De collectie bevat 8 kleurtjes die geschikt zijn voor in de zomer. Deze mini’s zijn ideaal om mee te nemen. En omdat ze ook goedkoop zijn, kun je met gemak alle kleurtjes uitproberen. Ik testte er 4 voor jullie uit.
 photo Untitled2848_zps1259a65a.png
Dit is niet de eerste keer dat Herôme met mini’s komt. Ze hebben ze al vaker verkocht. Ze zijn heel schattig en handig om mee te nemen. Het kwastje is wel smaller dan we gewend zijn, maar daardoor niet minder fijn. De nagellak ligt ook prima in je hand en lakt fijn, zoals we eigenlijk wel gewend zijn van het merk.

 photo Untitled2849_zps78a858ab.png

 photo Untitled2850_zps7796727f.png
De kleuren die ik ontving zijn Neon Glitter Green, Neon Blue, Neon Purple en Neon Yellow.

 photo Untitled2854_zps26353335.png
Neon Glitter Green is een mooie lichtgroene kleur met een shimmer erin. Ik draag hier twee laagjes en hij dekt prima. Het is geen gewone groen, nee door de shimmer heeft hij wat extra’s. Dat maakt deze kleur zo speciaal. Dit is ook mijn favoriet van degene die ik testte.

 photo Untitled2852_zps36d7c9b0.png
Neon Blue is een mooie, opvallende kleur blauw. Hij is niet super speciaal, maar ik vind het wel een geschikt kleurtje voor in de zomer. Ook hier draag ik twee laagjes.

 photo Untitled2853_zps7beeea6a.png
Neon Purple is een donker paarse kleur. Ik vind hem erg mooi voor een feestje. Deze dekt ook prima, ik gebruikte hier twee laagjes. Echt neon is dit kleurtje niet, maar dat vind ik eigenlijk bij geen één van de kleuren die ik geprobeerd heb.

 photo Untitled2851_zps79607ff9.png
Neon Yellow is… geel! Ik weet niet zo goed wat ik van gele nagellak vind. Het is gewoon niet zo mijn ding. Ik draag hier twee laagjes, deze dekt wel iets lastiger. Het is wel een lekker opvallend kleurtje, maar ook deze is helaas niet neon.

 

Ik vind de Take Away Neon collectie erg leuk. Neon zijn de kleurtjes niet, maar daardoor zijn ze niet minder mooi. Ik vind vooral Glitter Green erg mooi. De nagellak is ontzettend handig om ergens mee naartoe te nemen. En als het kleurtje uiteindelijk toch niet bij je past, heb je niet meteen een hele grote nagellak die ergens staat te verstoffen. Nee, de Take Away collectie van Herôme vind ik erg leuk. Ze liggen vanaf nu in de winkels.

Herôme Take Away Neon nagellak – €2,99 per stuk
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. De groene met lichte glitter is echt mooi, maar de neon haal ik er inderdaad niet uit… wat best jammer is. De kleuren vind ik helaas niet zo speciaal en als iets niet mijn kleur is, is het wel geel. Ik vind de dekking wel mooi, maar het is niet voor mij weggelegd. xxx

  2. Wauwwwww,, die blauwe lak!! Hij dekt niet top, maar rustig opbouwen in laagjes is denk ik prima. 🙂

  3. Wat een mooie nagellakjes! Vooral neon glitter green vind ik erg leuk 😀

Plaats een reactie