Laatst vertelde ik jullie al het nieuwtje dat Herôme met een nieuwe nagellak lijn komt, namelijk de Prinsessenlijn. In deze lijn komen tien kleurtjes uit die wel op een hele makkelijke manier te verwijderen zijn. Je kunt ze er namelijk afhalen met water. Ideaal voor de wat jongere dames die al met nagellak willen spelen. Ik laat jullie vandaag het kleurtje ‘I am Smart’ zien en werkt het afhalen met water wel?
 Untitled2226_zpse15da1d0.png
De nagellak komt in de welbekende langwerpige flesjes van Herôme. Maar bij deze LE zit er speciaal een heel schattig strikje omheen wat ik zelf een leuk extraatje vind!
 Untitled2227_zps6c762af9.png
I am Smart is een hele licht blauwe kleur. De nagellak is gemaakt op waterbasis en dus heel erg veilig voor kleine kinderen. Ook hoef je geen stinkende nagellakremover te gebruiken om deze nagellak eraf te halen. Je houdt je handen onder de kraan en wast zo je nagellak eraf.
 Untitled2228_zps46da7b71.png
Foto zonder flits.

I am Smart is helaas niet zo dekkend. Op de foto’s draag ik drie laagjes en nog schijnt hij een beetje door. Ook was de nagellak vrij waterig en dun (logisch natuurlijk, want de nagellak is gemaakt op waterbasis). Ik vind de kleur wel erg mooi, alleen het is jammer dat hij niet goed dekt. De kleur vind ik heel schattig voor jongere meisjes!

 Untitled2229_zps0a9de0cd.png
Foto met flits.

Kun je nou echt deze nagellak afwassen met water? Het antwoord is: ja. Dat gaat heel erg goed. Je houdt ze onder de kraan, wrijft er even overheen en weg is je nagellak. Heel handig, want zo heb je geen nagellakremover nodig. Wat wel een nadeel is, is dat je nagellak er snel afgaat. Want ja, we wassen nou eenmaal vaak onze handen per dag en wat dacht je van douchen?

 

Het idee van de prinsessen nagellak is erg leuk. Het is zeer geschikt voor jonge meiden. Of ik het zelf nog zou kopen weet ik niet zo goed. Ik heb toch liever dekkende nagellak, die er ook niet meteen vanaf gaat als ik mijn handen was. De prinsessen nagellak van Herôme is vanaf nu verkrijgbaar en kost €3,95 per stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

 1. Lief kleurtje! Wat onhandig dat je het er zo afwast, anders had ik echt een paar uit deze collectie gekocht!

 2. Wat grappig dat je het met water kan afwassen, had nooit gedacht dat zoiets kon! Ook de kleur ervan is echt heel mooi 🙂

 3. Oooooooohh die kleurtjes zzijn echt supersuperleuk! Weet je waar ze te koop zijn???? Of heb je een linkje van een webwinkel? Vind ik iets fijner namelijk

  thanks alvast xxxxx

 4. Het kleurtje vind ik echt heel erg mooi. Alleen door het afwasbare laat ik het toch liever liggen voor de echte kleine prinsesjes. Ik was namelijk veel te veel mijn handen waardoor het nog geen uur erop zal zitten.

 5. Jammer dat deze niet zo dekkend is 🙁
  Maar het is prima voor een middagje spelen voor de kleintjes 🙂

 6. Erg leuk en fris kleurtje! Ik weet alleen niet of ik het zo handig vind omdat je het er zo makkelijk af kunt wassen haha

 7. Wat een leuk kleurtje! Jammer alleen dat hij niet dekt. Het dochtertje van mn moeders beste vriendin (okee echt interessant voor jou om te weten 🙂 ) maar zij is vier en een tijdje geleden had zij ook van die afwasbare lak, yknalroze. Ik heb hem ook gebruikt en hij beviel me prima 🙂
  Maar wel jammr dat hij zo tegenvalt, deze had best heel leuk kunnen zijn! Xx Anna

Plaats een reactie