Vandaag ga ik jullie iets over de lipgloss van H&M vertellen. Ik heb er twee gekocht in de sale bij H&M voor maar €1,- per stuk. Voor 1 euro kun je niet echt een miskoop doen, of wel?

Benieuwd? Lees snel verder!

Ik heb twee kleuren; Penny 4 your thoughts (roze) en Mrs. two faced (nude kleur), ik moet je zeggen dat ik de namen erg leuk vindt. Het uiterlijk vind ik wel mooi, de lipglosses zijn heel groot, waardoor er lekker veel inzit. Het applicatortje vind ik heel raar, het is een kwastjesvorm maar als je hem over je lippen haalt voelt het als een kei hard stokje, echt niet fijn. Hij laat strepen achter en je kunt de lipgloss niet mooi verdelen. Dat vind ik echt een groot nadeel. Het is echt een te stevig kwastje. De kleurtjes zijn opzich wel mooi, maar ik had wat meer kleur van de roze verwacht, alles wat hij achter laat is een doorzichtig laagje en de nude-kleur oogt een beetje cheap op je lippen. Nee, ik ben blij dat ik ze voor €1,- heb gekocht, anders vond ik het nog zonde ook.

Links: Penny 4 your thoughts
Rechts: Mrs. Too Faced

Ik vind Mrs. Too Faced duidelijk het mooiste op mijn lippen, maar toch ik vind de substantie niet fijn en het kwastje ook niet.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

 1. Jammer zeg 🙁 Maar ja, het is H&m.. Dat heeft bij mij eig. nog nooit iets heel fijns opgeleverd..

  x Martine

 2. Ik vind ze juist fijn! Aan het sstokje moet je wennen, maar als je zeg maar je stokje zo houdt | en dan over je lippen dan issie wel fijn 😀

 3. Voor 1 euro kan je inderdaad geen miskoop doen. Die linker vind ik wel erg mooi!! Daar zou ik best 1 of 2 euro voor neer willen leggen! Jammer dat je het niks vond.

 4. Ik vind de kleuren best wel mooi, maar ja die applicator kan tegenvallen. Ik ga er wel een paar kopen denk ik 😀

 5. Ik vind ze nog wel mee vallen, heb er zelf ook 1 en die bevalt me best goed, op die applicator na dan die is inderdaad niet prettig.

 6. die heb ik ook! en bij mij was het kwstje ook super hard, maar een dag later waren ze gewoon zacht, echt super raar, maar ik vind ze nu wel fijn.

 7. 😐 ben ook niet echt fan van H&M makeup.
  jammer, maar voor 1 euro ben je toch een ervaring rijker 😛
  ik vind trouwens de mrs. two faced juist wel mooi ❗

Plaats een reactie