Deze lipstick heb ik ongeveer twee weken geleden gekocht in de sale, voor maar €1,-. Ik had jullie al iets verteld over de lipgloss van de H&M waar ik niet zo kapot van was. Maar deze lipstick is een stuk beter!

Benieuwd? Lees mee!

Op het eerste gezicht lijkt deze lipstick nude. Dat is hij ook, maar als ik hem op mijn huid swatch is hij licht roze, het ligt er dus echt aan hoe donker je lippen zijn. Hoe lichter je lippen, hoe mooier de kleur uitkomt. De verpakking vind ik een beetje lomp en groot, in mijn stash neemt hij heel veel plek in wat ik wat minder vind. Ook niet handig mee te nemen. Maar nu naar de lipstick zelf, de substantie is prettig, hij blijft redelijk lang zitten en de kleur is dus ook mooi! Ja voor €1 mag ik niet klagen. Ik weet niet wat de volle prijs van de lipstick is, maar ik vind ze niet zo speciaal dus ik ga denk ik niet vaker lipstick van de H&M kopen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie