Vandaag ga ik het met jullie hebben over een glitter oogschaduw van de H&M. Deze had ik ook van Sanne gekregen en ik had eigenlijk nooit echt make-up van de H&M geprobeerd, dus ik was erg benieuwd. Het is een knalblauw kleurtje met veel glitter erin.


Het doosje gaat simpel open en dicht. En ik vind de verpakking ook mooi, gewoon simpel zonder veel poespas.

De kleur is erg mooi, het is een fel blauwe kleur met glitter erin. Deze oogschaduw geeft echt heel goed pigment af, wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had van een oogschaduw van de H&M. Ook zijn de glitters mooi en niet te groot. Het is een leuk kleurtje voor feestjes, maar overdag zal ik hem snel niet op doen. Hij brengt goed aan, en blijft goed zitten met een oogschaduwbasis. Ik ben hier zeker van verrast, en ga nu vaker kijken bij de make-up van de H&M.

Mooie blauwe kleur met kleine glitters.

Pluspunten:

  • Goed pigment
  • Mooie kleur
  • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

  • Met oogschaduwbasis is het pigment beter

Ik vind dit een hele mooie oogschaduw, ik weet niet de exacte prijs maar dit zal ongeveer rond de €6,- zijn bij de H&M.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Leuke kleur! Heb zelf ook een vergelijkbare kleur gekocht laatst maar vind het niet zo mooi staan op de een of andere manier…

Plaats een reactie