H&M make-up, ik had er nog niet zoveel ervaring mee, maar nu wel! Ik vind de make-up vanย H&M vrij goed gepigmenteerd en ze hebben ook mooie kleuren oogschaduw. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over een oogschaduw palette van de H&M.


Het doosje vind ik leuk versierd met bloemen. Het gaat makkelijk open en dicht en het is doorschijnend, wat ik handig vind zodat je de kleuren goed kunt zien.

De kleurtjes zijn heel mooi, en je kunt er vrij veel mee. Er zit een licht roze, een highliter, een licht bruine en een mos groene kleur in. Je kunt hier dus mooie neutrale looks mee maken voor zowel overdag als ’s avonds. De kleurtjes zijn echt goed gepigmenteerd, wat ik echt super vind voor een palette van de H&M! De kleurtjes hebben wel een beetje fall out. Ik ben echt heel erg tevreden over dit palette!

Zie je hoe mooi de kleurtjes zijn? Ik ben er een keer overheen gegaan, en heb ze droog aangebracht op mijn arm.

Pluspunten:

  • Handige verpakking
  • Goede pigmentatie
  • Fijne kleurtjes
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs

Minpunten:

  • Beetje fall out

Ik ben dus tevreden over dit palette. Ik weet niet of het nog steeds bij de H&M te koop is, en ik kan ook de prijs niet vinden. Maar ik denk niet dat de make-up van de H&M heel prijzig is. Dus ik zou er zeker even naar kijken als je hem ziet.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie