Laatst was ik bij de h&m en toen zag ik dat er nieuwe body lotions waren. Ik heb al een body lotion uit de vorige lijn maar die is bijna op dus ik wilde deze ook wel uittesten want die vorige vond ik erg fijn. De geur is zo lekker dat ik hem niet kon laten staan!

Lees snel verder!

Mmmmmmmm ik hou echt van deze geur, zo lekker maar wel erg zoet. Dus als je niet van zoet houd is deze body lotion al niks voor jou. Het uiterlijk vind ik niet zo veel op aan te merken, er zit een pompje aan wat ik super fijn vind, want dan kan ik het zo op mijn hand pompen. Ook is het een stuk hygienischer. Ik gebruik deze body lotion nu al een tijdje, ik moet zeggen dat mijn huid wel iets minder droog wordt maar het is geen top product. Maar omdat ik de geur zo lekker vindt vind ik het toch een aanrader!

Hij koste denk ik €2,90 ofzo iets, geen geld dus voor zo’n geur hihi!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Hmmm dan zal hij wel niets voor mij zijn want ik houd niet zo van uberzoet 😛 Wel een leuke verpakking 🙂

    x Martine

  2. oh, die wil ik! jammer genoeg is de cosmetica plots bij ons uit de h&m verdwenen (hopelijk komt die snel terug). Ik had een tijd geleden ook een bodylotion van de h&m en die rook zalig!
    x

  3. had je die niet toen met mij gekocht? of was dat die van de vorige lijn? anyways i love you & your blog ♥

  4. De geuren van de H&M producten zijn inderdaad voorruit gegaan maar de producten zelf blijft een chemische mix

Plaats een reactie