Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, ben ik verslaafd aan het kopen van nieuwe hoesjes. Een hoesje geeft meteen een heel ander uiterlijk aan je telefoon, dus het is leuk om af en toe even af te wisselen. Laatst kocht ik drie verschillende op een webshop, ik vind ze zo leuk dat ik ze even moet laten zien!
 Untitled2582_zpsf9062b56.png
Ik kocht dus drie hoesjes. Twee met snorren (ja, snorren zijn hip nu), en eentje met een vogelkooitje. Ik vind ze in ieder geval super cute.
 Untitled2583_zps1de307ea.png

 Untitled2584_zps467d9096.png
Hier zie je het i love snor hoesje. Hij is wit met een zwarte rand en bevat glitters. Glitters? Ja glitters. Hij is van plastic en voelt goed aan. Hij sluit prima om mijn telefoon. Het is geen super kwaliteit, maar voor een paar euro neem ik dat voor lief, want het staat gewoon leuk!

 Untitled2585_zpscdc0798b.png
Kijk, daar zijn de glitters! Hij staat gewoon super leuk.

 Untitled2586_zpsd3561b42.png
Dan heb ik nog een zwart hoesje met een witte snor. Deze is van hetzelfde merk als de andere snor. Ook deze heeft weer glitters en verder voelt hij hetzelfde als de andere. Ook de kwaliteit is hetzelfde. Maar het is toch gewoon een eye catcher?

 Untitled2587_zps6d989f3f.png
Wauwie, i love glitter!

 Untitled2588_zps5a937880.png
Dan kocht ik nog een hoesje die iets anders is dan bovenstaande. Deze is wit met roze, met een vogelkooitje, vogel en strik. Deze sluit nog mooier aan dan de snorren hoesjes. Ook is deze beter afgewerkt en voelt iets luxer aan. Hij voelt niet helemaal aan als plastic, maar dat is hij volgens mij wel. Deze vind ik vooral erg mooi omdat hij wit is en dat ik mijn telefoon ook. Hij heeft een beetje een matte uitstraling.

 

Ik kocht deze toffe hoesjes bij www.miniinthebox.com/nl, de pagina is gewoon Nederlands maar de producten worden verzonden uit Hong Kong. Wat ik ideaal vind, is dat je met iDeal kan betalen. Ik had mijn hoesjes volgens mij na 17 dagen. De verzendtijd is zo’n 10 – 20 dagen, maar aangezien alles heel goedkoop is, heb ik dat er wel voor over. De webshop is dus zeker een aanrader. Volgens mij zijn de verzendkosten ook nog eens gratis, score!

I love snor hoesje – โ‚ฌ2,57
Zwarte snor hoesje – โ‚ฌ2,57
Vogelkooi hoesje – โ‚ฌ3,85

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

33 reacties

 1. Kosten zijn gratis en ze zijn zo leuk! Doe zwarte met witte snor heb ik voor mijn verjaardag gevraagd!

 2. Telefoon hoesjeskopen is zo leuk, alleen jammer dat mijn eigen telefoon kapot is :/. Ik vind die vogelkooi nog best leuk ook al is hij zo simpel ^^

 3. die laatste is echt heel schattig! Helaas passen die hoesjes nooit om mijn telefoon.. Een net wat te oude HTC!

 4. Super leukkk!! Ik wil ook zo graag hoesjesss. Maar ja helaas. Ik heb geen hippe telefoon. hahaha

 5. Wat een leuke hoesjes! Ik heb laatst ook bij miniinthebox besteld, ben er zo tevreden over! Helemaal voor die prijs. ๐Ÿ˜‰

 6. Wat een leuke hoesjes! Vooral die met het vogelkooitje vind ik er zo schattig uitzien met de roze strik en vogel erbij.

 7. En je houd van snorren zo te zien. Ik vind ze allemaal heeeel erg leuk ๐Ÿ˜€ Soms wilde ik dat ik ook een telefoon had waar zulke leuke hoesjes om kunnen. Het kรกn wel, maar er zijn helemaal niet heel veel leuke voor de Galaxy s2! Helaaaas.

 8. Dat is spotgoedkoop zeg ๐Ÿ˜ฎ !
  Je vraagt je soms af: hoe doen ze het toch?

 9. Superleuke hoesjes! Ik heb geen Iphone, maar wel een ipod, maar daar zijn minder hoesjes voor te vinden! Ik heb nu een roze en stippen!

 10. Aaaaah die zijn leuk! Die glitters er op vind ik ook heel erg mooi, lekker girly en houuuuu ik van. ๐Ÿ˜€ Okรฉ, mijn hoesje is nu ook besteld – en jij hebt hem vast wel gezien. ๐Ÿ˜Ž

 11. Leuke hoesjes! Ik heb een Sony Xperia en ik wil ook van die schattige hoesjes. Alleen, heb ik ze nog nergens gezien. ๐Ÿ˜ฅ

 12. Wat een superleuke hoesjes! Ik heb een Samsung Galaxy S Plus en het is zo jammer dat daar zo weinig hoesjes voor zijn ๐Ÿ™

 13. Die prijs is heel aantrekkelijk, de levertijd wat minder – maar wat zijn ze ontzettend leuk en vooral de laatste vind ik tof! ๐Ÿ˜€

Plaats een reactie