Laatst vertelde ik jullie dat ik naar het Inglot evenement ben geweest. Op dit evenement mochten we een paar mooie producten uitzoeken. Ik sloeg mijn slag en nam een paar producten mee naar huis waar ik erg benieuwd naar was. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over.
 photo Untitled2999_zps8d5fc439.jpg

Op het evenement zocht ik zes producten uit. Een freedom system (palette wat je zelf kan samenstellen) met drie oogschaduws (AMC 46, Matte 378 en Pearl 422) en een blush (nr 30), een slim lipstick in de kleur 52 en een cream concealer in LW100. Zelf had ik hiervoor al ervaring met de oogschaduw en blush van Inglot, andere producten waren nieuw voor mij.

 photo Untitled2998_zpsa9ac5220.jpg
Ik vind de producten van Inglot er altijd super mooi uitzien. Net als de winkel trouwens, daar kun je gewoon niet voorbij lopen! Ik vind de freedom systems erg leuk, omdat je ze door de magneten ook kunt opstapelen. Het is natuurlijk ook super leuk dat je ze zelf kunt samenstellen.

 photo Untitled3000_zps88f51296.jpg
Ik koos een mooi licht roze kleurtje (52) uit als slim lipstick. De lipstick ziet eruit als een lipbalm door het smalle uiterlijk en zo voelt hij ook zeker aan. Hij smeert heel erg fijn en ik heb ook zeker het gevoel dat hij mijn lippen tegelijkertijd verzorgt. Hij heeft geen vervelende of overheersende geur.

 photo Untitled3001_zps8114df5f.jpg
De kleur is helaas niet helemaal mijn ding. Ik had hem iets donkerder verwacht. Deze vind ik een beetje te licht voor mijn huid, maar op zich gaat het nog wel. De lipstick bevat geen shimmer, maar heeft wel een glans laagje.

 photo Untitled3002_zps42340d60.jpg
Zoals je kunt zien is hij erg licht, maar dat is zeker mooi als je een wat lichtere huid hebt.

 photo Untitled3003_zps23261f7d.jpg
Daarnaast zocht ik een cream concealer uit in de kleur LW100. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte concealer. Vooral onder mijn ogen kan ik wel een concealer gebruiken en af en toe op verschillende plekjes op mijn gezicht. Een goed dekkende concealer is voor mij echt belangrijk.

 photo Untitled3004_zps78895163.jpg
Toen ik deze probeerde, merkte ik meteen dat hij heel creamy is. Hij dekt ontzettend goed, maar ik vind hem soms wel een beetje stroef met uitsmeren. Hij is echt dik en dekkend, dus je moet hem in de huid kloppen. Het ligt mijn donkere kringen onder mijn ogen wel echt op en je ziet er meteen een stuk wakkerder uit. Ook om oneffenheden te verbergen is hij erg fijn. Dit is wel echt een aanrader als je een goede dekking nodig hebt. Let er wel op dat je huid niet te droog is, want deze concealer kan droge velletjes wel benadrukken.

 photo Untitled3005_zpse3aca120.jpg
Hij lijkt nu heel erg licht op mijn hand, maar dat komt er natuurlijk door dat mijn lichaam veel bruiner is dan mijn gezicht. Dat is bij mij altijd het geval, dus het is wel de juiste kleur voor mij. Wellicht heb ik in de zomer, als ik wat bruiner ben, een andere nodig.

 photo Untitled3006_zpsb43ee9ad.jpg
Ik stelde een palette samen die mij handig leek voor onderweg. Ik koos voor een mooie highlighter (AMC 46), een taupe kleurtje (Matte 378) en een mos groen/bruine kleur (Pearl 422). Daarnaast een lekker opvallende blush (30) zonder enige vorm van shimmer erin.

 photo Untitled3007_zps11ddc634.jpg
Eerder schreef ik al wat over een freedom system van Inglot. Ik wilde dit keer heel andere kleurtjes dan die ik al had. Wat minder standaard, dus koos ik voor bovenstaande. De oogschaduw van Inglot is echt ontzettend fijn. Ze zijn mega gepigmenteerd en heel erg goed te blenden. Ze kruimelen niet en voelen lekker zacht aan. Je hebt ook verschillende soorten, van matte tot shimmer. Het leukste is dat je het gewoon zelf kan samenstellen! De blush ben ik ook erg over te spreken. Ook deze is heel erg goed gepigmenteerd. Hier moet je wel mee opletten, anders zie je er al snel uit als een clowntje. Ik breng hem dan ook met een stippling brush aan. Zo kun je de kleur gelijkmatig verdelen. De kleur vind ik erg mooi. Hij is vrij rood, maar toch niet te rood. Bij mijn huid vind ik hem heel mooi.

 photo Untitled3008_zps38dd64c1.jpg
Zoals je ziet zijn de kleurtjes super goed gepigmenteerd. Ik ben echt dol op de producten van Inglot.

 photo Untitled3009_zps4ee7031d.jpg
In deze ooglook heb ik de drie kleuren gecombineerd. Apart zijn ze best wel verschillend, maar zoals je ziet kun je er gewoon een draagbare look mee maken.

 photo Untitled3010_zps5dc51f30.jpg

 photo Untitled3011_zps8194d2e2.jpg
Op bovenstaande foto’s draag ik alle producten. De concealer onder mijn ogen, de lipstick op mijn lippen, de blush op mijn wangen en natuurlijk de oogschaduw op mijn ogen. Zoals je ziet kun je er een mooie dagelijke look mee creëren.

 

Ik ben een groot fan van Inglot. De producten zijn mooi, van goede kwaliteit en ook redelijk betaalbaar. Het is misschien iets duurder dan wat je bij de Kruidvat koopt, maar dat is het zeker waard.

Inglot Freedom System, 3 oogschaduw + 1 blush – €38,-
Inglot Cream Concealer, LW100 – €12,-
Inglot Slim Lipstick, 52 – €13,-
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Inglot producten lijken me zo fijn! Ik heb nog nooit de kans gehad om ze te kopen, haha. Moet toch eens een Inglot store op gaan zoeken.

  2. Prachtige kleuren en wat een pigment! Ook die lipstick vind ik erg mooi, wellicht een beetje licht, maar ik vind dat juist wel mooi 🙂

  3. Ik vind de oogschaduwkleurtjes erg mooi! En ook vind ik het wel tof dat ze een matte collectie hebben en een meer shimmery collectie…

  4. De mosgroene kleur staat zo goed bij de kleur van je huid, heel tof! Ik hou echt van de palette’s, maar kopen kan ik ze niet. Ik weet gewoon nooit welke kleur, omdat ik ze allemaal wil. Hellup, haha! De kleur van de lipstick is ook mooi, heel subtiel! 😀

  5. Prachtig paletje! ik heb nog niks van inglot, jammer genoeg is er geen filiaal in de buurt 🙁

  6. Mooi paletje, het lijkt me zo leuk om een palette bij de inglot samen te stellen. Heb het nog nooit gedaan x

  7. Mooie producten en wat een goede pigmenten heeft Inglot altijd.. sinds ik mijn eerste palette heb samengesteld kan ik niet wachten om dat voor een tweede keer te doen! Ik vind de lipstick trouwens ook erg mooi!

Plaats een reactie