Eigenlijk gebruik ik altijd standaard zeep om mijn handen te wassen. Ik sta er nauwelijks bij stil dat je ook verzorgende hand washes hebt. Tot ik laatst de hand & body wash van J Beverly Hills ontving.
 photo Untitled2756_zps467364e4.png
De fles is echt enorm. Hij neemt veel plek in op mijn wastafel.
 photo Untitled2757_zpsfa2f9230.png
Ik vind het erg fijn dat het een pomp flacon is. Ik moet zeggen dat ik hem wel liever als hand wash gebruik dan over mijn hele lichaam. Dit komt denk ik door de geur. Hij ruikt best sterk, niet vies, maar hij overheerst wel. Ik merk wel dat hij goed hydrateert, wat ik vaak toch mis bij hand washes. Dus dat vind ik zeker een pluspunt.
 photo Untitled2758_zps895758de.png
Er komt echt ontzettend veel uit een pompje. Dus pas op dat je niet teveel pakt. Ik vind de fles heel mooi staan op mijn wastafel.
 photo Untitled2759_zpsd1b473bd.png
Mocht je een goede hydraterende hand wash zoeken, dan raad ik deze zeker aan. Je kunt hem ook onder de douche gebruiken, maar ik vind de geur daarvoor te sterk en te zwaar. Hij verzorgt je handen goed en laat geen vervelend laagje achter. Heel erg geschikt dus om even snel tussendoor je handen te wassen.

 

De J Beverly Hills Hand & Body wash is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.

J Beverly Hills Hand & Body Wash – €14,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Nicee :)wat een enorme verpakking inderdaad hahahha!! 🙂 Ziet er wel goed uit. Weet jij of er sls of sles in zit?? 🙂

Plaats een reactie