Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het merk Jesse’s girl gehoord, totdat ik een oogschaduw ontving in het pakketje wat ik gewonnen had. Het is een zwart, met zilvere, baked eyeshadow. Ik was erg benieuwd of dit merk gepigmenteerd was, dus wilde ik hem meteen uitproberen!


Het doosje is gewoon simpel, zonder letters erop. Het merk staan namelijk op de achterkant. Ik vind het wel een mooie verpakking, het matte zwart oogt chique. Het doosje gaat ook goed open en dicht.

Ik vind de oogschaduw er erg mooi uitzien. Voor het grootste deel is hij zwart, maar hier en dan zitten er zilvere stukken tussen. De oogschaduw geeft echt geweldig pigment af, een keer erover heen gaan geeft je al een hele zwarte veeg. Ik vind het echt een gaaf kleurtje, want ik had nog niet zo veel zwarte oogschaduws en wil wel een keer een echte smokey eye maken. Dat kan met dit kleurtje waarschijnlijk super goed!

Check dat pigment! En die zilvere glitters erin zijn echt prachtig!

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Goed pigment
  • Mooie kleur
  • Prijs ($3,99)

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid

Deze oogschaduw kan ik helaas niet meer vinden op de site van Jesse’s girl. Misschien is hij uit het assortiment? Wel zijn er andere kleuren verkrijgbaar voor een prijs van $3,99 wat heel goedkoop is! Ik vind het jammer dat deze niet verkrijgbaar is, het is namelijk een amazing baked eyeshadow!
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Waaaauw mooi ;D Ik heb er zelf ook een (een blauwe) en ik blijf me verbazen hoe mooi die is haha

    x Martine

Plaats een reactie