Ik ben altijd op zoek naar de perfecte haarproducten. Ik heb er al veel uitgetest de afgelopen jaren, waar fijne en wat minder fijne bij zaten. Steeds probeer ik iets nieuws uit, gewoon omdat ik benieuwd ben naar producten. Sinds kort heb ik een weer een merk ontdekt, wat voor mij nog nieuw was. Namelijk Joico K-Pak.
 Untitled2577_zpsf407f09a.png
Ik testte drie producten van dit merk uit: een shampoo, een intense hydrator en een smoothing balm.

 Untitled2578_zps7b83d424.png
Dit is de shampoo voor beschadigd haar. Iets wat mijn haar goed kan gebruiken. Mijn haar is wel een klein beetje beschadigd door de warmte producten die ik gebruik en door het verven ervan. De shampoo ruikt heerlijk fris en het is een mega grote fles. Je doet er lekker lang mee, want een klein beetje product is al goed voor mijn haar (lang haar). Zodra ik dit product aanbreng voel ik al meteen dat mijn haar beter doorkambaar is. Het maakt mijn haar fris en het ziet er ook veel minder beschadigd uit. Zeker een aanrader als je beschadigd haar hebt. De shampoo laat je haar glanzen en er gezond uit zien.

 Untitled2579_zps7ba993e3.png
Daarnaast testte ik nog de Intense Hydrator van hetzelfde merk. Dit is een soort van masker voor je haar. Je brengt hem aan op vochtig haar, laat hem drie minuten intrekken en spoelt hem uit. Ik gebruik dit product in combinatie met de shampoo en daardoor voelt mijn haar echt ultra zacht. Het laat mijn haar nog meer glanzen en het ruikt heerlijk. Ook maken de producten mijn haar niet vet. Sinds ik deze producten gebruik heb ik helemaal geen last meer van klitten en glijdt mijn hand als het ware door mijn haar. Zeker ook een aanrader als je haar ‘vocht’ nodig heeft! Het hydrateert zeker goed.

 Untitled2580_zps522980b9.png
Ten slotte testte ik ook nog de Smoothing Balm. De geur van dit product is ook weer zo lekker! Dit product breng je aan na het douchen op vochtig haar. Daarna föhn je je haar droog. De smoothing balm zorgt ervoor dat je haar glad wordt en het minder pluist. Ook beschermt het je haar tegen warmtebronnen. Als ik alle drie de producten heb gebruikt, lijkt het net alsof ik terug kom van de kapper. Ik krijg ook heel erg een kappersgevoel bij deze producten. De smoothing balm is heerlijk na het douchen, als je je haar op en top wil stylen voor een feestje.

 Untitled2581_zpsc08f9668.png

Ik kan alle drie de producten van harte aanraden. Mijn haar hebben ze zeker een opfrisser gegeven. Mijn haar is veel minder droog, het glanst en voelt gehydrateert aan. Ook is het mega zacht! Joico K-Pak is verkrijgbaar bij www.barberstore.eu.

Joico K-Pak Shampoo for damaged hair – €18,95
Joico K-Pak Intense Hydrator – €24,95
Joice K-Pak Smoothing Balm – €19,95

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Een onbekend merk, altijd leuk! Ik ben ook altijd opzoek en heb ondertussen de meeste drogist merken wel geprobeerd en mijn favoriet blijft John Frieda v/d lijn Friss-Ease. Nu hoor ik je beschrijving van dit merk en je ervaring, yeah, stiekem raak ik erg nieuwsgierig!

  2. Ik heb er wel eens van gehoord bij amerikaanse ‘guru’s’, jammer dat ze prijzig zijn

  3. Pingback: Opgemaakte producten #15

Plaats een reactie