Deze lipgloss van KIKO kocht ik ook, toen ik in Duitsland was een paar maanden terug. Ik had jullie al wat verteld over extra volume lipgloss, maar vandaag gaat het over een ander soort lipgloss. Namelijk de crystal gloss. Ik heb de kleur 09, een mooie roze/nude gloss.


Ook dit product van KIKO komt weer in een mooi, mat zwart doosje. Ik vind het, zoals bij alle andere producten van KIKO, erg mooi en luxe staan. Het oogt toch wat duurder.


De lipgloss heeft een draaisysteem en een kwastje. Dit doet me erg denken aan de lipglosses van ELF. Ik vind dit soort verpakkingen altijd erg fijn, dus deze viel me meteen op bij KIKO. Toen ik aan het kwastje voelde, viel er echt een bos haren uit, wat toch wel zonde is. De verpakking vind ik ook gewoon leuk, het is handig dat je de kleur goed kan zien. Maar voor de rest staat er niet veel bijzonders op. De kleur vind ik erg mooi, hij is eigenlijk vrij doorzichtig op mijn lippen, maar geeft toch iets extra’s. Gewoon een mooie nude gloss. Hij plakt ook wel een beetje, maar daardoor blijft hij goed zitten. Hij heeft ook een prettige geur en het kwastje werkt erg fijn. Wel moet je oppassen dat je niet te enthousiast draait aan de onderkant, want dan kunnen er nog weleens klodders lipgloss uitkomen, en dat willen we natuurlijk niet.


Zo ziet de gloss eruit op mijn handen. Vrij nude en licht, met hier en daar een shimmer erin. Perfect voor overdag.


Dit zijn mijn lippen zonder iets erop.


En dit met de lipgloss! Ik vind het een heel erg mooi kleurtje voor overdag.

 

Pluspunten:

  • Komt in een doosje
  • Leuke verpakking
  • Handig draaisysteem
  • Zacht kwastje, brengt goed aan
  • Verschillende kleuren
  • Prijs (€3,00)

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid
  • Kwast laat haartjes los
Al met al ben ik erg tevreden over deze lipgloss, en bij KIKO wil ik dan ook snel andere kleurtjes halen! Ik kocht deze in Essen in Duitsland voor €3,00, een prima prijsje! Jammer genoeg is KIKO niet in Nederland verkrijgbaar.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie