KIKO, een merk waar ik een paar maanden geleden nog helemaal geen ervaring mee had. Maar dat veranderde toen ik op een dag aan het shoppen was in Duitsland. Ik kwam een KIKO winkel tegen en nam wat spulletjes mee. Waaronder deze extra volume lipgloss. Het kleurtje viel me gelijk op, omdat ik zoiets nog helemaal niet had. Een mooie roze kleur, met shimmer.

Alle producten van KIKO komen in mooie matte zwarte doosjes. Ik vind dat een doosje iets extra’s geeft aan een make-up product, een luxer gevoel. Het is verder gewoon een simpel doosje, met de kleur erop en de naam van het product.

Ik koos dus voor nr 18, een mooie roze kleur met shimmer erin. De lipgloss is vrij dekkend, maar je krijgt het nooit helemaal zoals het er in de verpakking uit ziet. Maar hij laat wel een roze laagje achter met wat shimmer. De lipgloss is vrij dik, waardoor hij goed blijft zitten. Hij overleeft geen maaltijd, maar dat doet volgens mij bijna geen enkele lipgloss. Maar bijsmeren vind ik niet erg, want deze lipgloss heeft een hele fijne geur.

De lipgloss heeft een lange applicator, maar hij is verder gelijk aan de meeste lipgloss applicators. Ik vind de lengte niet heel erg fijn, want als je dunne lippen hebt, smeer je er al snel naast. Je kunt hier op zich wel precies mee werken. Ik vind het een erg mooie en fijne lipgloss, zeker een aanrader als je een keer bij KIKO komt, ze hebben ook nog andere kleurtjes.

Hier zie je de lipgloss op mijn arm en lippen. Mijn lippen zijn vrij donker, waardoor hij dus niet zo roze is op mijn lippen. Maar hij laat toch een mooie glans en shimmer achter.

Pluspunten:

 • Smeert fijn
 • Fijne geur
 • Vrij dikke gloss (dit kan ook een minpunt voor enkele zijn)
 • Veel kleurkeuze
 • Laat een mooi kleurtje/shimmer achter
 • Mooi uiterlijk
 • Komt in een doosje

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid
 • Lange applicator
 • Prijs (€6,90)

Ik ben dus erg tevreden over deze lipgloss, en zodra ik weer bij KIKO in de buurt ben, wil ik zeker nog andere kleurtjes. Het is dus een aanrader. De extra volume lipgloss kost €6,90 en is verkrijgbaar bij de KIKO o.a. in Duitsland.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Ziet er mooi uit!Ik heb zelf 3 potloden uit duitsland van Kiko.. Een lip en 2 oog volgens mij. Ik vind ze echt heel mooi!

 2. Mooi glossje! Toen ik ongeveer zes jaar geleden in Milaan was, was daar de KiKo shop pas open en toen heb ik ook een lipgloss gekocht. Sinds ik blogger ben kom ik het merk weer regelmatig tegen. Erg leuk!

 3. Mooie lipgloss! Ik heb zelf nog nooit Kiko geprobeerd,.. maar de producten zien er altijd wel erg mooi uit.

 4. mooi! misschien is het ook handig om een foto te maken van je lippen als je nog niets op hebt. dan kunnen wij het verschil beter zien.
  ik heb een lakje en een oogpotlood van kiko. die zijn ook heel fijn! vooral het potlood.

Plaats een reactie