Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik kennis met het merk KIKO. Inmiddels vind ik het een ontzettend leuk merk en als ik het tegenkom in het buitenland moet ik natuurlijk altijd even een kijkje nemen. Ik heb pas geleden weer wat dingetjes van KIKO geshopt dus mij leek het wel leuk om daar wat meer over te vertellen.

KIKO heeft zowel een vaste lijn als limited editions. Dat kun je hierboven goed zien aan de doosjes. De zwarte doosjes zijn van de standaardlijn en de gekleurde doosjes van andere lijnen. Hierboven zie je twee verschillende soorten lipsticks, een blush en een eyeshadow stick.


De verpakkingen van KIKO vind ik er altijd luxe uitzien. Het merk is heel goed betaalbaar, dus dat maakt het extra leuk. En OMG zie je die blush? Ziet die verpakking er niet prachtig uit?


Ik kocht twee verschillende lipsticks. Links zie je een Ultra Glossy Stylo lipstick, wat meer een lippenbalsem met veel kleur is. Daarnaast zie je een gewone lipstick. Door de verpakkingen kun je ze goed uit elkaar houden.


De Ultra Glossy Stylo heb ik in nummer 813. Dat is een mooie roze kleur die ontzettend zacht aanvoelt. Het product ruikt heel licht naar vanille wat ik echt super lekker vind. Hij smeert echt als een lippenbalsem en voelt ook zo aan. Ook heb ik het idee dat hij mijn lippen goed hydrateert. Deze vind ik echt heel erg fijn en mocht ik in de toekomst weer bij de KIKO komen dan kijk ik zeker naar meer kleurtjes. Ik pak deze heel snel om tussendoor even op te smeren.

De lipstick heb ik in nummer 11. Dit is een vrij nude/roze kleur. De lipstick voelt iets droger aan dan de Ultra Glossy Stylo, maar dat was wel te verwachten. De Ultra Glossy Stylo kun je echt vergelijken met een lippenbalsem. De lipstick brengt fijn aan. Zorg er wel voor dat je lippen velletjesvrij zijn, anders kan de lipstick dat nog weleens benadrukken. Hij smeert erg fijn en er komt veel kleur vanaf. Wel moet je hem af en toe bijwerken, maar het is niet zo dat hij na een maaltijd er helemaal af is. De lipstick droogt mijn lippen niet uit, dus dat vind ik een pluspunt.


Links zie je de Ultra Glossy Stylo in 813 en rechts de lipstick in 11.


Daarnaast kocht ik een mooie blush in de uitverkoop genaamd Sun Bronzing blush in 102 Brick Mandarin. Onder zie je een Long Lasting stick eyeshadow in de kleur 28. Ik vind de blush er echt super mooi uitzien! De verpakking van de stick eyeshadow deed me eerst een beetje denken aan een concealer.


De Long Lasting stick eyeshadow in de kleur 28 voelt erg zacht aan. Het is alleen zo dat ik met dit soort producten nooit goed weet wat ik er mee aan moet. Om alleen een stick eyeshadow aan te brengen en verder niks vind ik niet fijn. Dat vind ik vrij plakkerig aanvoelen en dat gaat er ook vlug weer af. Waar ik dit product dus voor gebruik is als oogschaduwbasis. Daar is de kleur ook echt perfect voor. Het is een nudekleurige stick met een hele lichte shimmer erin. Hij is zonder oogschaduw wel heel mooi te gebruiken op het wenkbrauwbot. Als ik er oogschaduw overheen aanbreng, merk ik echt dat dit een stuk langer blijft zitten. De kleuren blijven dan goed op hun plek zitten, dus dat is zeker een pluspunt. Handig als oogschaduwbasis, maar los zou ik hem niet snel gebruiken.


De blush heeft eigenlijk drie kleuren in één. Links zie je een peachy/oranje kleur. Daarnaast een meer bronzige kleur en onderin een mooie licht roze kleur. Ik vind het mooiste om de kleuren in combinatie met elkaar te dragen. Dat geeft een ontzettend mooie glow en ziet er heel natuurlijk uit. De blush geeft heel erg veel pigment af en is heel erg draagbaar. Ik denk dat hij bij iedere huid wel mooi zou staan. Handig is dat er ook nog een spiegel in de verpakking zit!


In de blush zit een hele kleine shimmer, die niet te overheersend is. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de stick eyeshadow.


Op bovenstaande foto’s heb ik alle producten gebruikt. Op de twee bovenste foto’s draag ik de Ultra Glossy Stylo, deze kleur vind ik zo mooi en behoort inmiddels tot mijn favoriete lipproducten. Op de onderste foto’s draag ik de lipstick. Ook deze kleur vind ik erg mooi, hij is wel echt lichtroze, maar dat vind ik voor de verandering ook weleens leuk. Ook is deze lipstick mat. Op iedere foto draag ik de blush en de stick eyeshadow heb ik gebruikt als oogschaduwbasis.

 

Ik vind deze producten van KIKO weer erg leuk. Vooral de Ultra Glossy Stylo kan ik aanraden. Als je deze tegenkomt, moet je er zeker eens naar kijken. Ook de blush vind ik echt prachtig. Helaas is KIKO niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel op veel plaatsen in Duitsland.

KIKO Ultra Glossy Stylo, 813 – €4,90
KIKO Lipstick, 11 – €1,90 (uitverkoop)
KIKO Sun Bronzing Blush, 102 Brick Mandarin – £6,90 (uitverkoop Engeland)
KIKO Long Lasting Stick Eyeshadow, 28 – €2,50 (uitverkoop)
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. wauw mooie producten, kiko wil ik heel graag uitproberen. Jammer dat het niet in Nederland te koop is

  2. Mooie producten. Ik vind de verpakkingen van de limited editions erg mooi, maar de producten waren niet echt iets voor mij dit keer

  3. Wauw prachtige producten! Ik baal nu echt dat ik die blush niet gekocht heb haha en ik vind kiko echt een geweldig merk <3.

  4. De blush ziet er heel erg mooi uit! Helaas heb ik zelf nog geen producten van Kiko, maar het lijkt me tof om dit merk een keer te kunnen shoppen 😀

Plaats een reactie