Toen mijn ouders laatst in Duitsland waren, zagen ze dat er uitverkoop was bij de KIKO. Zo lief als ze zijn namen ze wat make-upjes mee voor mij als verrassing. Waaronder vier kleuren Mirror Nail Lacquer. Ik had deze nagellak nog niet eerder gezien, dus was hier wel erg benieuwd naar. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over.

Deze nagellakken zitten in een speciale collectie van KIKO, namelijk de Mirror Nai Lacquer. De nagellak zou dus een soort van spiegeleffect moeten hebben. Natuurlijk maken dit soort dingen mij alleen nog maar nieuwsgieriger.


Allereerst heb ik nummer 623. Een kleur die ik zou omschrijven als licht blauw/grijs. De nagellak droogt mat op, maar toch zit er een glans overheen. Het is moeilijk uit te leggen, maar de foto’s laten het het best zien. Als je begint met lakken, lijkt het even of je heel streperig lakt, maar dit trekt eigenlijk meteen weg. Ik heb twee laagjes gebruikt en dat is genoeg om ze dekkend te krijgen. Wat me trouwens ook opviel is dat ze echt ontzettend snel drogen. Dit is de snelst drogende nagellak die ik ken.


625 is een mooie groene/turkoois kleur. Ook deze droogt mat op. Ik vind het effect eigenlijk wel heel gaaf. Zulke nagellak heb ik nog niet in mijn stash. Ook deze dekt heel erg goed.


Daarnaast heb ik nog een groene kleur, namelijk 626. Al is deze veel groener dan 625. Ook dit vind ik een mooie kleur.


En tot slot mijn favoriet! 628 is een mooie gouden kleur, die er heel erg chic uitziet. Als ik deze op heb, blijf ik naar mijn handen kijken. Het is een soort van metallic kleur, maar dan mat. Erg mooi!


Ik vind de Mirror Nail Lacquer van KIKO echt heel erg leuk. Ik heb nog niet eerder dit effect gezien bij nagellak zonder dat je een extra topcoat moet gebruiken. En goed nieuws! Ze zijn momenteel in de uitverkoop bij de KIKO. Mijn ouders kochten deze kleurtjes voor €1,50 per stuk, dat is toch geen geld? Mocht je bij een KIKO in de buurt komen, neem dan zeker eens een kijkje. Ik vind het echt hele leuke lakjes.

KIKO Mirror Nail Lacquer, 623
KIKO Mirror Nail Lacquer, 625
KIKO Mirror Nail Lacquer, 626
KIKO Mirror Nail Lacquer, 628
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Aaaw die moet ik hebben! Ik ga 28 augustus naar Kiko en dan ga ik zeker een paar van deze scoren, heel leuk!

  2. Ik vind de finish van deze lakken niet heel erg mooi. Lief dat je ouders zoveel leuks voor je hebben meegenomen. 🙂

  3. Wat een leuke lakjes! Ik heb vandaag toevallig een swatch online staan van een Kiko lakje uit het ‘gewone’ assortiment. Zo’n fijn merk vind ik het!

  4. wauw mooie flesjes en het effect . mijn voorkeur heeft : 623
    maar hebben deze lakjes alleen een nummer?

  5. Dit effect is zo tof! Ik heb er zelf ook nog niet eerder van gehoord, dus extra leuk! De blauw/grijze kleur is mijn favoriet uit dit rijtje! 😀

  6. Mijn ouders zijn naar Barcelona geweest en kochten daar voor mij een roze lakje uit deze lijn. Zelf ben ik denk ik niet zo dol op de finish. Ik ben er nog niet echt uit 😉

Plaats een reactie