O, wat ben ik toch dol op de heerlijke producten van Kneipp. Zodra er weer een nieuw product is uitgebracht, kan ik niet wachten om onder de douche te springen of in bad te gaan. Deze maand brengt Kneipp een nieuwe badolie uit: beauty geheim.
 photo Untitled3816_zps73ae65b5.jpg
Beauty geheim bestaat uit vier natuurlijke oliën die stuk voor stuk een diep verzorgende en herstellende werking hebben op de huid.

 • Arganolie maakt de huid soepel en laat haar stralen.
 • Marulaolie versterkt de beschermfunctie van de huid en verzorgt de huid diep.
 • Wonderboomolie werkt terugvettend en gaat vochtverlies tegen.
 • Olijfolie beschermt de huid en maakt deze fluweelzacht.

Wauw, toen ik dit las werd ik wel erg benieuwd. In de winter kan mijn huid wel wat bescherming en verzorging gebruiken.

 photo Untitled3814_zps5d31927c.jpg

 photo Untitled3815_zps3da9f45a.jpg
Toen ik de dop opendraaide kwam de heerlijke argangeur me tegemoet. Wat is dit toch een lekkere geur! Nadat ik gebadderd had in deze olie, merkte ik meteen dat mijn huid een stuk minder trekkerig aanvoelde. Hij voelde soepel, zacht en verzorgd aan. Mijn huid was zo gehydrateerd, dat ik geen bodylotion of bodybutter meer nodig had. En dat is echt heerlijk!

 photo Untitled3817_zps7312436d.jpg
Ik heb zelf een erg droge en gevoelige huid in de winter. Als jij dat ook hebt, is zo’n badolie echt een must have. Ten eerste is het echt ontzettend ontspannend en daarnaast voedt het je droge huidje erg goed.

 photo Untitled3818_zpsc1d0b479.jpg

 photo Untitled3820_zpsc1f4b858.jpg
Wat ook een erg groot pluspunt is aan deze badolie is dat hij vrij is van conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconen, is zeepvrij en is niet op dieren getest. Ik ben in ieder geval ongelofelijk fan van dit wederom fijne product van Kneipp.

 photo Untitled3819_zpsd5cc3d4e.jpg
De Kneipp badolie beauty geheim is vanaf nu verkrijgbaar bij elke drogist en kost €9,49.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  • Danique Reageer

   Je kunt het ook onder de douche gebruiken door het op je huid te deppen, of in een voetenbadje!

 1. Het klinkt zo goed! Ik raakte al enthousiast van de vier oliën, wat een heerlijk product moet dit zijn! Helaas hebben we hier thuis geen bad, dat is nou weer jammer, haha!

 2. Het klinkt inderdaad heerlijk, jammer dat ik geen bad heb. Maar ik kan hem altijd voor mijn schoondochter kopen, die is ook dol op Kneipp en heeft wel een bad.

 3. Pingback: Beauty | Kneipp Beauty Geheim producten - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie