Chocolade. Ik hou ervan. Niet alleen om op te eten, maar die geur alleen al, mmmm! Kneipp introduceert een douchegel en badschuim met als hoofdingrediënt cacao. Ik als chocoladeliefhebber kon natuurlijk niet wachten om deze te proberen.
 Untitled2256_zps474929f4.png
De nieuwe Kneipp cacao badschuim en douchegel bevatten natuurlijke cacaobonenextracten en amandelolie. Volgens Kneipp bezorgen beide ingrediënten je een onweerstaanbare zachte huid. Dit komt omdat amandelolie voeding en bescherming aan de huid geeft. De cacao zorgt voor een kalmerende werking op de huidsensoren.
 Untitled2257_zps650e0799.png

Ik vind de producten echt goddelijk ruiken. Als je van chocolade houdt, dan weet ik zeker dat dit iets voor jou is. Heel mijn douche ruikt naar chocolade. Ik heb helaas geen bad, maar de badschuim kun je ook prima gebruiken als je een beetje in een puff doet, dan schuimt het heerlijk en kun je er gewoon mee douchen. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan als ik onder de douche vandaan kom. Ja, dit is echt lekker!
 Untitled2258_zps59d110aa.png

Vanaf eind oktober zijn de Kneipp cacao douchegel (€4,99) en badschuim (€8,99) verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat, Trekpleister en DA. Speciaal voor de feestdagen is er ook een speciale cacao douche cadeauverpakking (€5,99).

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. ik heb de douche variant thuis, ik vind hem wel heerlijk ruiken intense geur van chocolade, alleen zou hem niet altijd kopen omdat het dan te standaard is, maar voor keer in de zoveel tijd heerlijk!

  2. Pingback: Producten opgemaakt #12

Plaats een reactie