Nu het weer kouder wordt, kijk ik er vaak naar uit om een lekkere warme douche te nemen. En onder een warme douche horen natuurlijk fijne doucheproducten. Kneipp brengt heerlijke Douche Foams uit. Een douche gel die gaat schuimen zodra hij met water in aanraking komt.


Kneipp brengt twee varianten van de Douche Foam uit: Mint Eucalyptus: een fris geurend zachte foam met een verkwikkende werking op lichaam en geest. En lavendel: fysieke of mentale spanningen, slapeloosheid of een gestrest gevoel verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ervaar de zachte streling van het foam en geniet van het moment van pure ontspanning.

Dat klinkt echt heerlijk, want ontspanning kan ik in deze drukke tijd wel gebruiken!


De douche foams schuimen ontzettend goed en de geuren vind ik allebei echt heerlijk. De eucalyptus geur brengt mij helemaal terug naar mijn jeugd. Altijd als ik verkouden was, deed mijn moeder eucalyptusolie in het bad. Eucalyptusolie werkt namelijk verlichtend op de luchtwegen, bevordert de concentratie en geeft extra energie. De muntolie in het product verfrist en verminder spanning en onrust. De lavendelolie werkt rustgevend en helpt je weer terug in balans te komen.


Wat ik erg goed vind aan dit product is dat er geen drijfgas aan te pas komt. De schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Ook kun je ontzettend lang doen met deze foams. Een douche foam is namelijk goed voor ongeveer 40 wasbeurten. Daarnaast is het foam biologisch afbreekbaar.


Kneipp weet me telkens weer te verrassen met heerlijke producten voor onder de douche, in bad of ter naverzorging. Ook van deze producten ben ik inmiddels alweer groot fan. De geuren zijn heerlijk en ze verzorgen mijn huid goed. Ik heb geen trekkerig gevoel na het douchen, en dat is echt een pluspunt. Dat maakt deze Douche Foams dan ook zeker geschikt voor in de winter.


Ik ben fan (en de rest van mijn familie ook). Ik hoop dat Kneipp met nog meer geuren op de markt komt. De Kneipp Douche Foams zijn voor €6,99 per stuk te koop bij verschillende drogisterijen.

Kneipp Douche Foam, Mint Eucalyptus – €6,99
Kneipp Douche Foam, Lavendel – €6,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. douche foams vind ik eigenlijk veel lekkerder dan een douchegel omdat het zo lekker zacht aanvoelt!

  2. Pingback: Beauty | Kneipp Douche Foams + Massagemilk |

  3. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten september 2014 |

  4. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten juni 2015 - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie