Kneipp komt weer met een heerlijke nieuwe doucheolie, namelijk met Amandel-Argan. Het product bevat een hoog percentage aan verzorgende plantenoliën en is compleet vrij van minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Natuurlijk vond ik het heerlijk om deze uit te proberen.
 Untitled2519_zps7fff98aa.png
Volgens Kneipp bevat de doucheolie 70% natuurlijk verzorgende oliën; amandelolie, arganolie en zonnebloemolie. De doucheolie voedt, verzorgt, hydrateert en herstelt de huid. Het product is zeepvrij en dermatologisch getest (niet op dieren). Arganolie wordt ook wel ‘het Marokkaanse goud’ genoemd en is erg bekend om het verzorgende karakter. Amandelolie bevat natuurlijke huidvitamines en werkt intensief, beschermend en verzachtend. Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar hoe fijn is het product nu echt?
 Untitled2520_zps346fe3fa.png
Allereerst moet ik zeggen dat ik echt een groot fan van de geur ben. Ik vind hem heerlijk fris ruiken en ook na het douchen blijft hij nog lekker hangen. Het is dus een doucheolie, zo ziet het er ook uit zodra je het op je hand doet. Maar als het in aanraking met water komt gaat het heerlijk schuimen. Zodra ik de olie op mijn huid heb aangebracht, voelt mijn huid heerlijk zacht. Ook na het douchen laat het een zacht laagje achter. Ik voel dus echt het verzorgende gevoel. Mijn huid is een stuk minder droog, dus ik vind het heerlijk. Ik ben echt dol op de producten van Kneipp!
 Untitled2521_zpsc80402d9.png
Kneipp doucheolie Amandel-Argan is vanaf december verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleiser. Vanaf eind januari is het product bij alle drogisten in Nederland verkrijgbaar.

Kneipp doucheolie Amandel-Argan – €5,49

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik vind de echte geur van arganolie echt helemaal niet lekker! Dus er zal wel een wat lekkerder ‘parfum’ aan toegevoegd zijn. Ik vind de producten van Kneipp wel heeeel lekker, en doucheolie al helemaal!

  2. Jaaaa, ik heb deze ook en het is echt heeeerlijk! Ik vind deze geweldig. Sowieso ben ik wel fan van de Kneipp producten. Deze staat sowieso op mijn love-lijstje. Hij ruikt ook lekker vind ik, de geur van echte arganolie heb ik nog nooit geroken… dus daar kan ik moeilijk over oordelen zoals Laura.

Plaats een reactie