Kneipp brengt nieuwe verzorgende bas en douche crèmes uit. De producten bevatten mild geurende vijgenmelk, amandelmelk, argan- en amandelolie, hebben een rijke romige structuur en zitten boordevol natuurlijke werkstoffen voor de huid. Ik ben dol op de producten van Kneipp, dus ik kon niet wachten om ze uit te proberen!

De verpakkingen van Kneipp vind ik altijd zo leuk! Ze vallen lekker op, zijn vrolijk en toch strak.

Er komen dus twee geurlijnen uit. Amandelmelk en -olie en vijgenmelk en arganolie. Met de nieuwe verzorgingslijn, een combinatie van crème en olie, wil Kneipp zich nog meer gaan richten op de zachtheid voor je huid. Per geur komt er dus een douche en badproduct uit. Volgens Kneipp houden zowel de producten met vijgenmelk als amandelmelk de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand.


De amandelmelk en -olie producten zorgen ervoor dat je huid extra zacht wordt. De geur vind ik echt super lekker. Lekker zacht en heel prettig. Nou moet ik zeggen dat ik helaas geen bad meer heb sinds een jaar, maar de badcrème kun je ook prima gebruiken in combinatie met een douchepuff. Je doet een beetje bad crème op je puff, laat het schuimen en brengt het vervolgens aan op je huid. Werkt prima! Je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken voor een lekker voetenbadje. De badcrème is iets dunner dan de douchecrème. Na het gebruik van één van deze producten merk ik meteen dat mijn huid extra zacht is. Ook blijf de geur lekker lang hangen.


De vijgenmelk en arganolie combinatie vind ik echt heerlijk ruiken. Deze producten zijn extra voedend. Het resultaat vind ik eigenlijk hetzelfde als bij de andere producten. Dat betekent dat ik ook deze producten heerlijk vind om te gebruiken. De verpakkingen zijn trouwens ook erg fijn in gebruik.

 

Ik kan de Natuurlijk Zacht producten van Kneipp iedereen aanbevelen. Ze verzorgen je huid fijn, ruiken heerlijk en zien er alleen al super vrolijk uit. Vooral voor de dames met een droge, trekkerige huid zijn deze producten echt aan te raden. Ik heb daar zelf namelijk ook last van, maar door het gebruik van deze producten een stuk minder. Allebei de geuren vind ik echt heerlijk. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Kneipp Crème Douche – €5,49
Kneipp Crème Bad – €9,49
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit Kneipp heb gebruikt ! 😳

  2. Pingback: Opgemaakte producten #16

  3. Pingback: What’s New #9 met o.a. Kneipp, OPI en Kiehl’s

Plaats een reactie