Een hele poos geleden heb ik deze lipstick eens een keer gewonnen, ik vond het wel leuk want ik had nog geen rode lipstick. Lees mee wat ik er van vindt!

De lipstick geeft een goed pigment af, als je een keer over je lippen gaat zijn ze al meteen rood. Aan de ene kant is dit fijn, maar aan de andere kant niet, want als je een stukje naast je lippen zit is het moeilijk om weg te halen. Ik vind de textuur van deze lipstick fijn, hij smeert goed en is zacht op je lippen. Het heeft een lekkere geur die moeilijk te omschrijven is maar hij is zeker niet storend. De lipstick blijft een poosje op je lippen zitten maar niet uren, omdat het een creamy lipstick is. Maar het is een donkere kleur, dus die blijven sowieso langer zitten. Ik vind de verpakking een beetje ‘cheap’ ogen, maar dat is de lipstick zelf ook. Ik weet niet precies hoe duur hij is, maar hij zou rond de €2,- kosten. Ik vind dit een fijne lipstick en als je van een goede gepigmenteerde rood houdt, is dit zeker iets voor jou!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Rood is meestal heel gemeen dat, zoals je al zegt, als het eenmaal naast je lippen zit het heel moeilijk weg te halen is. Mooie foto’s!

  2. Hey, die heb je bij mij gewonnen! 😀 Was mijn allereerste winactie ooit, haha 😛 Leuk om de review te lezen ^^

Plaats een reactie