Dit palette had ik ook gewonnen. Het is een oogschaduw palette van L.A. Colors, een merk waar ik zelf ook al een oogschaduw palette van in bezit heb. Dit is de kleur Tea Time, een palette met mooie nude kleuren.


De verpakking vind ik gewoon simpel, zwart doosje, met een – naar mijn mening – lelijk lettertype, wat een beetje goedkoop oogt. Maar daar gaat het nu niet om. Het doosje gaat wel een beetje moeilijk open, maakt dit doosje niet open met net gelakte nagels (spreekt uit ervaring). Maar nu de oogschaduw zelf.

Zoals je ziet, zit er overal oogschaduw. Dit komt omdat de oogschaduw nogal korrelig is. Er komt heel snel fall out als je over de kleurtjes heen gaat. Dit vind ik wel jammer. De kleuren zijn verder heel mooi. Zoals bij de meeste palettes van L.A. Colors, zit er een metallic laagje over de oogschaduw. Deze verdwijnt vrijwel meteen als je hem voor het eerst gebruikt. Ik vind de kleuren vrij dicht bij elkaar liggen, ze zijn wel mooi te combineren. Met een oogschaduwbasis komen ze het mooist uit.

Zoals je kunt zien, verschilt het pigment een beetje per kleurtjes. Natuurlijk zijn de donkere meer gepigmenteerd als de lichte. Er komt heel veel poeder vrij, ik vind het wel mooie kleurtjes maar verder niet spectaculair mooi.

Pluspunten:

  • Mooie kleurtjes
  • Prijs, de palettes zijn goedkoop
  • Verkrijgbaarheid, veel online en ook bij verschillende afro shops.

Minpunten:

  • Fall out
  • Niet zo’n mooie verpakking
  • Kleuren knallen er niet uit

Het palette is denk ik leuk voor meiden die net met make-up beginnen, het is namelijk een erg budget proof palette, maar betere oogschaduws zijn er wel. Het ligt er dus een beetje aan of jij voor goedkoop gaat, of meer voor het pigment.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie