We kennen allemaal wel de Europese BB Creams van welbekende drogisterijmerken. Maar wist je dat de BB Cream eigenlijk afkomstig is uit Azië? Daar gebruikte de vrouwen vooral de BB Cream om hun huid er witter uit te laten zien. Daarnaast zorgen ze er vaak ook nog voor om imperfecties te genezen. Ik testte de Lioele Triple The Solution BB Cream uit.

De Lioele Triple The Solution BB Cream is veel meer dan enkel een BB Cream die de huid mooi egaal maakt. Allereerst bevat de BB Cream SPF 30, ontzettend belangrijk, zelfs in de winter. Daarnaast vervaagt de BB Cream acne en littekens en zal deze tevens genezen. Deze BB Cream is zowel geschikt voor mensen met een gele als met een roze ondertoon. Ideaal, want hij past zich gewoon aan. Hij wordt aangeraden voor mensen met een droge tot gemengde huid. Toen ik dit allemaal las, werd ik wel heel erg benieuwd naar deze BB Cream!


Ik moet meteen even zeggen dat ik de verpakking echt prachtig vind. Hij ziet er heel schattig uit en is ontzettend handig in gebruik doordat de BB Cream een pompje heeft. Zo kun je het product goed doseren en heb je nooit teveel aangebracht op je huid. Ook doe je echt ontzettend lang met deze BB Cream. Er zit namelijk 50 ml in en je hebt steeds maar een erwtje nodig. Wat ik erg fijn vind aan deze BB Cream is dat je de dekking zelf kan bepalen. Breng je een dun laagje aan, dan is dit genoeg om vlekjes te bedekken. Breng je een dikkere laag aan, dan is je huid helemaal egaal. En dat terwijl het er niet cakey uit gaat zien!


Of de BB Cream ook daadwerkelijk genezend werkt, vind ik moeilijk te zeggen. Ik heb namelijk geen littekens van acne. Wel vind ik de BB Cream echt mega verzorgend. Mijn huid voelt helemaal niet droog aan, want de BB Cream zorgt ervoor dat deze gehydrateerd wordt. Dat vind ik echt een mega pluspunt, vooral nu de koude dagen er weer aan komen.


De kleur wordt ‘Natural Beige’ genoemd en zou geschikt moeten zijn voor iedere huidskleur. Daarnaast zou hij zowel goed zijn voor een roze als een gele ondertoon. Ik heb zelf een gele ondertoon en daar is hij echt perfect voor. Ook de kleur is voor mijn huid helemaal perfect. Ik heb ook echt het idee dat hij zich aanpast aan mijn huid, maar ik kan me voorstellen dat als je echt heel erg blank bent, deze toch wel iets te donker zal zijn.


Op deze foto kun je zien hoe dekkend de BB Cream eigenlijk is. Het is net een foundation, alleen is dit product veel verzorgender en geeft je geen plamuurlaag op je gezicht. Je kan hem zelf zo dik of dun aanbrengen als je zelf nodig vindt.


Wauw! Check het effect dan. Ik ben echt mega enthousiast. Op de linker foto draag ik helemaal niks. Zoals je kan zien heb ik een paar oneffenheden en verder heel veel rood pigment in mijn gezicht. Daarnaast heb ik vrij donkere plekken onder mijn ogen. Op de rechter foto heb ik een dunne laag van de Lioele Triple The Solution BB Cream aangebracht. Onder mijn ogen heb ik nog een extra laagje aangebracht. Het ziet er echt meteen anders uit. Je kan de BB Cream dan ook prima als concealer gebruiken. Ik voel me frisser en zelfverzekerder met deze BB Cream. Ook is de kleur helemaal perfect. Hij voelt zacht aan en voedt mijn huid tegelijkertijd. Daarnaast oogt hij heel natuurlijk!


Wow, wat kan ik nog zeggen? Ik ben echt heel erg enthousiast over dit product. Ik snap wel waarom mensen de Aziatische BB Creams veel fijner vinden dan de Europese. Nu ik deze heb geprobeerd kan ik daar alleen maar mee instemmen. Ik wil niks anders meer! Ik kan dit product zeker aanraden als je net als mij veel roodheid in je huid hebt en wat oneffenheden. Daarnaast blijkt deze BB Cream dus ook heel goed te zijn als je last hebt van acne. De kleur is voor mij echt perfect, en als het goed is moet hij voor iedereen passend zijn. Daarnaast heb ik helemaal geen last meer van een trekkerige huid. Aanrader dus als je net als mij last hebt van een droge huid.

De Lioele Triple The Solution BB Cream is te koop bij www.bbcreamshop.eu. Hij kost €28,85 en is daarmee wat prijziger dan de meeste BB Creams. Maar wat mij betreft het geld helemaal waard.

Lioele Triple The Solution BB Cream – €28,85
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik gebruik deze BB cream ook (al een paar jaar) maar ik haal hem rechstreeks uit Hong Kong, via Ebay. Is veel goedkoper dan bij de BBcreamshop!Ik betaal maar $20 (14/15 Euro) en de verzending is gratis. En nee, het is geen nep produkt! De BBcreamshop gooit de prijzen nu eenmaal gigantisch omhoog.

  2. Wat een schattig tubetje. Alleen jammer dat je hem alleen op internet kan kopen. Vind dat altijd vrij lastig vanwege de kleur!

Plaats een reactie