L’Occitane brengt dit jaar weer een prachtige kerstcollectie uit met twee verschillende geurlijnen. Marvellous flowers en Magical leaves. Ik testte voor jullie twee producten uit de Magical Leaves lijn, namelijk een hand cream en een body milk.
 Untitled2315.pngIk moet allereerst zeggen dat ik de producten er super mooi uit vind zien. Vooral de body milk zit in een erg mooie fles. De geur is erg lekker, hij ruikt heel fris en ik herken de duidelijke geur van bladeren. Een erg herfstige geur! De heerlijke geur bevat de noten verbena met hazelnoot, citrusvruchten en vanille.

 Untitled2316.png
De body milk voelt erg prettig aan op mijn huid. Hij is niet heel dik, maar ook niet te vloeibaar. Hij voedt mijn huid heel erg goed en laat zeker een heerlijke geur achter. Ik krijg er echt een zachte huid van. Dit is een body milk die je iedere dag kan gebruiken. Hij trekt lekker snel in en voelt prettig aan.

 Untitled2317.png
De hand cream is lekker dik, heerlijk voor in de winter! Hij trekt goed in en maakt mijn handen heerlijk zacht. Hij werkt ook erg goed als je kloofjes in je hand hebt of velletjes bij je nagelriemen. Ook dit vind ik echt een aanrader.

 

De Magical Leaves body milk (21,- euro) en de hand cream (7,- euro) zijn vanaf november verkrijgbaar.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie