L’Occitane komt met een nieuwe limited edition. De producten zijn op basis van karitéboter en L’Occitane liet zich inspireren door de West-Afrikaanse tradities van het mandenvlechten en drie geluksbloemen met uitzonderlijke eigenschappen. De geluksbloemen zijn Rose Petals, Date Bouquet en Mango Flower. Op deze geluksbloemen zijn de geuren ook gebaseerd. Ik laat vandaag aan jullie twee producten uit de Rose Petals lijn zien.

Allereerst moet ik even zeggen dat ik de verpakkingen van L’Occitane er altijd zo chic en luxe uit vind zien!

Hierboven zie je twee producten uit de Shea Butter Fortune Flowers LE. Namelijk een Ultra Rich Body Cream en de Solidarity Soap. Ze hebben allebei de Rose Petals geur.

Naast deze twee producten zijn er ook handcremes met de verschillende geuren en een lippenbalsem.


De Ultra Rich Body Cream (€20,00) is heel erg luchtig. Het product voelt zacht aan, net als een balsem. Aangezien ik een hele droge huid heb, is mijn huid er heel erg geschikt voor om body creams te testen. Zo kan ik goed zien of ze iets aan mijn droge velletje doen. En dat doet deze zeker. Ik heb het gevoel dat de body cream heel erg goed voedt, en dat kan ik ook zien. Mijn droge velletjes zijn verdwenen en mijn huid voelt soepel aan. Omdat er dus 25% aan karitéboter inzit is deze extra goed voor de mensen met een droge huid. De geur is ook lekker. Rose Petals, ruikt zoals de naam al een beetje verklapt, naar rozen. Heel erg lekker en niet te overheersend. Ja, ik ben fan van deze body cream.


De Solidarity Soap (€2,00) komt maar in een geur uit in de collectie, namelijk de Rose Petals geur (zelfde als hierboven). Deze zeep op basis van karitéboter en rozenblaadjes is ontwikkeld voor het goede doel. L’Occitane heeft als doel om overal in de wereld vermijdbare blindheid te voorkomen. De volledige winst wordt geschonken aan NGO’s, die de gezondheid van de ogen verbeteren in de landelijke gemeenschappen van ontwikkelingslanden door er verzorging van hoge kwaliteit aan te bieden. Ik vind het heel erg goed dat L’Occitane hieraan meedoet. Door een zeepje van maar €2,00 te kopen, steun jij dit goede doel al.

De zeep zelf vind ik heel fijn. Hij ruikt weer lekker naar rozen en maakt mijn huid totaal niet trekkerig. Ik heb heel vaak bij zeepjes dat ze mijn huid uitdrogen. Omdat hier weer karitéboter inzit verzorgt hij mijn huid juist heel erg goed. Ik ga deze zeker vaak gebruiken!

 

De nieuwe producten zijn per oktober verkrijgbaar in de L’Occitane winkels en online. Het is een limited edition, dus wees er snel bij. Ik vind deze twee producten dus zeker een aanrader. De Body cream is er ook nog in twee andere geuren. Voor verkoopinformatie kun je terecht op www.loccitane.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie