Sinds kort heeft het merk LOOkX kwasten in hun collectie. In totaal zijn er zes kwasten uitgebracht en uiteraard was ik hier erg benieuwd naar. Voor jullie testte ik de Blender brush.
 Untitled2620_zpsc8aa7917.png
De kwasten bevatten allemaal een prachtig wit handvat. Ze vallen daardoor lekker op tussen je andere kwasten. De haartjes van de blender brush staan vrij dicht op elkaar. Ik ben bij een blending brush meestal toch haren gewend die wat verder uit elkaar staan. De kwasten zijn gemaakt van exclusief high quality nylon hair.
 Untitled2621_zps041eddbf.png
LOOkX zegt het volgende over de kwast:

  • Laat verschillende kleuren oogschaduw makkelijk in elkaar overlopen
  • Ook perfect te gebruiken als concealerkwast
  • Hanteer met roterende bewegingen

 Untitled2622_zps4c64da50.png
Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik hem niet heb gebruikt als concealer kwast. Ik vind dat de haartjes te dicht op elkaar staan voor een goede blending kwast, de kwast maakt toch wat hardere lijnen. Waar hij echt perfect voor is, is om oogschaduw in je crease aan te brengen. Wat doet hij dat ongelofelijk fijn! De kwast past precies in je crease en je kan je ogen een mooie diepte geven. Daar vind ik hem zeker geschikt voor. Hij kan op zich ook wel gebruikt worden als blending kwast, maar daarvoor vind ik hem dus iets minder fijn dan voor crease kwast. De haartjes voelen trouwens echt ultra zacht aan.
 Untitled2623_zps13a89bf4.png
Ik ben echt fan van deze kwast. De haren voelen super fijn, hij pakt heel erg goed kleur op en is dus heel erg fijn in gebruik als crease kwast. Zeker een aanrader dus als je nog op zoek bent naar zo’n kwast. Naast deze brush zijn er ook nog vijf andere, namelijk een powder brush, foundation brush, lip brush, easy go brush en eyeshadow brush. Voor meer informatie kun je terecht op www.lookx.com.

 

LOOkX Blender Brush – €18,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ja, ik vond hem ook al een beetje op een crease kwast lijken, wel jammer dat ie dan niet helemaal top is als blending kwast, maar dan is ie nog ergens goed voor, right? :p Heb zelf geen ervaring met LookX producten, ben daar wel nieuwsgierig naar haha.

  2. Deze kwast lijkt precies op de essence smokey eyes brush! Deze kwast lijkt me heel erg fijn voor in je crease 😀

  3. De vormgeving van LOOkX ziet er altijd zo perfect uit! Deze pencil lijkt me ook héél fijn voor in de crease, net hoe je het omschrijft!

Plaats een reactie