Deze winter (brr ik moet er nog niet aan denken) komt LOOkX met een nieuwe trendcollectie, wat natuurlijk wel weer leuk is! Geïnspireerd op de trends van dit fashion seizoen, zet LOOkX twee nieuwe make-upstijlen neer die niet méér van elkaar hadden kunnen verschillen. Waar Rock Cool uitblinkt in zilver en zwart, daar strooit Warm & Shine met romantische accenten in goud. Laat je inspireren en ga experimenteren!

Ik heb twee soorten product ontvangen, een mascara en 3 van de 4 verschillende oogschaduws uit deze collectie in een mooi magnetisch palette. De mascara komt in een mooi kartonnen doosje, wat een extra luxe gevoel heeft. De verpakking van het palette is ook erg mooi.


Hier zie je de producten nog een keer. De mascara heeft een zilveren glanzende verpakking, wat er mooi uitziet.


LOOkX Ultra lash mascara (20,95)
De verpakking vind ik er dus erg leuk uitzien, wat wel minder is, is dat er heel snel vingerafdrukken op komen te staan. De mascara ligt fijn in de hand en is niet te zwaar of iets dergelijks.

Het borsteltje is niet heel erg dik, waardoor je precies ermee kan werken. Hij neemt vrij veel product op, waardoor je dus extra zwarte wimpers krijgt. De mascara klontert niet, maar hij laat mijn wimpers wel een beetje aan elkaar plakken, wat er soms niet zo heel mooi uit kan zien. Ik vind wel dat hij goed blijft zitten, en hij laat mijn wimpers ook de hele dag omhoog staan, ik heb soms dat mijn wimpers halverwege de dag naar beneden zakken, maar dat is bij deze niet het geval! Ik vind het wel een fijne mascara en als je het geld er voor over hebt, is het zeker iets voor jou. Maar hij is vrij duur voor een mascara.

Zonder mascara.


Met mascara, zoals je ziet is hij erg zwart, wat een pluspunt is, maar het nadeel is dat hij mijn wimpers aan elkaar laat plakken. Dat ziet er wat rommelig uit. Maar ik vind het een prima mascara!


LOOkX soft smoky oogschaduw – 114 duo purple, 115 duo sand en 116 duo silvergrey (€7,55 per stuk) + oogschaduwbox (navulbaar) (€7,55).
Ik vind de verpakking er leuk uitzien, je kunt door het raampje zien welke kleuren erin zitten en dat vind ik erg fijn. Dat kun je verder niet op de verpakking zien, omdat je het palette apart moet kopen en dan zelf kan kiezen welke oogschaduws je erin doet. Dat vind ik wel een erg leuk systeem, zo kun je zelf je palette samenstellen en als ze op zijn, kun je ze eruit halen en vervangen!

In totaal zitten er dus eigenlijk 6 kleurtjes in, het is een erg handig palette om mee te nemen, omdat je veel verschillende kleuren bij de hand hebt. Links zie je duo purple, midden duo sand en rechts duo silvergrey. Ik vind het allemaal hele mooie kleuren. Er zit ook nog een ander duo in de collectie, de duo goldbrown, de naam zegt al hoe deze eruit ziet. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, ze geven goed kleur. Sommige duo’s hebben een matte en een shimmer kleur, die goed te combineren zijn. Anderen hebben gewoon shimmer. Wat ik een nadeel aan het palette vind, is dat de oogschaduws ronddraaien als je er overheen gaat, dat komt omdat het dus magneten zijn, dus dat is jammer. Verder kruimelen de oogschaduws een beetje, maar niet heel erg veel, je hebt dus ook bijna geen last van fall out.

Hier zie je alle kleurtjes, zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd. Het vierde kleurtje zie je niet zo goed door mijn huidskleur, maar die is ook goed gepigmenteerd!


Hier heb ik het duo purple gebruikt voor op mijn ogen, en de mascara.

Al met al vind ik de producten erg leuk en mooi. Ik vind de oogschaduws zeker een aanrader, de mascara is ook fijn maar een beetje plakkerig. De prijzen liggen wel wat hoog, maar je krijgt er wel kwaliteit en mooie producten voor terug. Voor meer informatie kun je kijken op www.lookx.com.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. De mascara lijkt me stiekem toch wat minder fijn!
    Vind wel dat je er een leuke look mee hebt gemaakt!

  2. mooie mascara! <3 jammer dat die wel aan elkaar plakt, maar ik hou van super zwarte mascaras!

  3. De mascara valt me heel erg tegen eigenlijk.. wel mooi zwart inderdaad! Palette vind ik er erg leuk uit zien 🙂

Plaats een reactie